simute_j parašė:
Klausimas del dantuku. Mano mazei kazkodel dygsta kolkas tik apatiniai, du priekiniai ir dabar salia ju vienas jau lenda. O viesuje dar ne vieno... ar kam irgi taip…
Titukui taip👍
simute_j parašė:
Klausimas del dantuku. Mano mazei kazkodel dygsta kolkas tik apatiniai, du priekiniai ir dabar salia ju vienas jau lenda. O viesuje dar ne vieno... ar kam irgi taip…
Titukui taip👍
Cukrausvata parašė:
Dukrytei apačioje du dantukai, viršuje vienas, ji pradėjo labai daug griežti dantimis. Ar nieko tokio? 🙈
Maniškis irgi griežia, žaidžia šitaip, kai prisimena. O mane net purto tas garsas
akmaya parašė:
Mano bernelis susinervinęs ar supykęs pradėjo verstis atgal ir kristi visu svoriu..kaip atpratinti, nes visur šitaip, ir ant lovos ir ant žemės, užsigaus tai ž…
cia gal koks raidos etapas, ir mūsų taip daro jau kokį menesį
simute_j parašė:
Buna taip. Nebutinai paeiliui dygs ;)
simute_j parašė:
Ka duodat vakarienei be pieno ir kelinta val? Maniske taip viska valgo, i visu lekstes lenda kai vakariene valgom. Aisku duodam paragaut tai net aikcioja is malonum…
As duodu koses: arba hipp pieniskas good night labai gerai eina, arba mamuko sumaisius su vaisiu tyrele. Valgom 8-8:30 vakare. Eina miegot 21:30.
simute_j parašė:
Ka duodat vakarienei be pieno ir kelinta val? Maniske taip viska valgo, i visu lekstes lenda kai vakariene valgom. Aisku duodam paragaut tai net aikcioja is malonum…
Mes tai duodam įvairiai. Dažnai, jei sau darom, ir jam to paties, pvz jei sau ryžiai su kažkuo, tai vaikui ryžių su daržovėm. Kartais sočiai gaunasi, sunkokai, kartais koks vaisius tik, nes nenori valgyti pats. Valgo apie 19h košę, o 20-20.30 einam miegoti ir pienuką geria
simute_j parašė:
Vakariene veliausiai 19val. Duodu arba kose, arba jogurtuka, grikiu, rysiu virtu. O miegelio eina 20.30