liepa1 parašė:
Tutis vežimėlio, jie rašo nuo gimimo....![]()
Jo, ji įdomi, per daug išgaubta ties užpakaliu. Aš dėdavau sulankstytą mažą pleduką. Bet lyg ir buvau mačiusi, kad yra pirkti tokių kaip pagalvėlių/pašikniukų. Surasiu ir įmesiu
liepa1 parašė:
Tutis vežimėlio, jie rašo nuo gimimo....![]()
Jo, ji įdomi, per daug išgaubta ties užpakaliu. Aš dėdavau sulankstytą mažą pleduką. Bet lyg ir buvau mačiusi, kad yra pirkti tokių kaip pagalvėlių/pašikniukų. Surasiu ir įmesiu
https://www.mazylioratai.lt/ideklas-i-autokedute-easy-travel
Kažkas tokio. Bandau dar ieškoti, lyg būdavo tik ties užpakaliu.
Joll parašė:
O pas savo ginekologe jum irgi nereiks lankytis iki termino? Kiek gydytoju, tiek ir prieziuros budu![]()
Tai supratau taip, kad jei gerai jaučiuosi, mergytė juda, tai viskas ir gerai
Ir jokių tyrimų daugiau nepaskyrė, pirmadienį baltymo šlapime nebuvo, o kraują sausio mėn. paskutinį kartą tikrinaus. Kaip juokauju, jei tai yra nėštumas, ką dabar išgyvenu, tai galiu amžinai būt nėščia
Nes tikrai praktiškai niekuo iki šiol negalėjau labai pasibėdavot. Na, truputį nugarą paskauda, truputuką patinusios pėdos, naktį šonus nuguliu, bet realiai tik dabar pradėjau pūškuot normaliai ir vakar pirmą kartą pasakiau, kad jau ima darytis sunkoka
Žinoma, pavargstu greičiau ir pokaitukas yra neišvengiamas, bet pirmasis nėštumas manęs nenuvargino, tai labai džiaugiuosi ir ramiai pralauksiu likusias savaitėles
Birzele5 parašė:
Kada buvo terminas jusu? Kiek dabar liepe laukti?
Kaip tik šiandien terminas. O kiek laukti sužinosiu rytoj, nes paskyrė dar extra ultragarą dėl prasto augimo.
liepa1 parašė:
O man gal ir naivus klausimas kilo, bet vistiek reikia jūsų patirtiesKaip naujagimį įtaisyti į automobilinę kėdutę? Pozicija beveik sėdima, ar čia taip normalu …
Pas mane ir Tutis Zippy bet yra pagalvėlė po sikna įdėta.kuri išsiima.🙂
alawrute parašė:
Pas mane ir Tutis Zippy bet yra pagalvėlė po sikna įdėta.kuri išsiima.🙂
Yra ten toks kaip ir papildomas įdėkliukas, bet jis pakankamai mažas mano akim...Bijau, kad vaikas iškarto bus ne gulimoj, o sėdimoj pozicijoj...
rugeveja parašė:
Kaip gerai kam gydytojai patare daugiau vertikaliai buti 😊 Man atvirksciai del sumazejusiu vandenu patare daugiau horizontaliai 🙈 O kai jautiesi gerai tas gulinejim…
Kaip gerai as Jus suprantu. Dėl maizai vandenu as ligoninej jau daugiau nei savaitė. Viskas bus gerai tik klausykit mediku ir pakentėkit.
liepa1 parašė:
Yra ten toks kaip ir papildomas įdėkliukas, bet jis pakankamai mažas mano akim...Bijau, kad vaikas iškarto bus ne gulimoj, o sėdimoj pozicijoj...![]()
Jei jums atrodo mazokas idekliukas tada manau dar galima ranksluostuka sulankstyti ir įdėti. Pas mane su pirmu buvo Tutis tai pamenu kad dejau rankšluostį 🙂
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai