Leja- parašė:
Kokias kepures pirkot pavasariui? Kad besimalant vežime ausys nebūtų amžinai plikos.
Tokias
dar kaklaskare pirkau
Leja- parašė:
Kokias kepures pirkot pavasariui? Kad besimalant vežime ausys nebūtų amžinai plikos.
Tokias
dar kaklaskare pirkau
Leja- parašė:
Kepurė su raišteliais. Iš Knito.
O as nepasiprendziu,noriu su raisteliais ar be... Nes abu su vaiku uzkniso jau tie raisteliai 🤦tai linkstu link kepurytes be raistekiu ir kaklaskares noriu
ziurineju visokiu cia variantu,bet labai populiaru movos,bet man kazkaip atrodo,kad tai irgi vargo vakaiene vaikui ir mamai 🤔 va dar toks variantas kaip tarkuotassuris idejo atrodo liuks, kakliukas uzdengtas, vejas nesupus vaiko 🥰
MLiepsna parašė:
O as nepasiprendziu,noriu su raisteliais ar be... Nes abu su vaiku uzkniso jau tie raisteliai 🤦tai linkstu link kepurytes be raistekiu ir kaklaskares noriuziuri…
As ta savo geltona galejau pirkti su ausytem, su raisteliais arba be. Ir dar vienguba ar dviguba tai sakiau pabandysiu be raisteliu nes juos valgys ir tampys. O jeigu nepatiks tada su jais bandysiu.
Kiek sveriat būdami 9 mėn?
Mes buvom svertis tai 8 ir 9 kg. Per 2 mėn paaugo tik po 500-750 gramų ir po 2,5 cm. Ir kadangi namie sveriau pati irgi kas mėn tai žinau kad per šį mėnesį tik 100 gramų. Lygiai kai judėt pradėjo ištisai.
Mes vieni čia tokie maži?
Aš labai susikrimtau bet gydytoja sakė kad viskas gerai ir nei kūdi vaikai nei ką. Kad jie normalaus svorio. Ir nieko nepadarysi. Jie žindomi ir primaitinami ir daug juda. Taip ir bus. Tai nuramino kažkiek
Only_good_souls parašė:
Mes buvom svertis tai 8 ir 9 kg. Per 2 mėn paaugo tik po 500-750 gramų ir po 2,5 …
Ne vieni. Mano tik 7100g. Viskas puikiai, apetitas didžiulis, juda daug, labai stipri, tiesiog smulkesnio sudėjimo.
Only_good_souls parašė:
Mes buvom svertis tai 8 ir 9 kg. Per 2 mėn paaugo tik po 500-750 gramų ir po 2,5 …
Mano 9,5 sveria. Normalūs svoriai žinokit.
Only_good_souls parašė:
As ta savo geltona galejau pirkti su ausytem, su raisteliais arba be. Ir dar vienguba ar dviguba tai sakiau pabandysiu be raisteliu nes juos valgys ir tampys. O je…
Va va,o ir tie raistukai vargas man kazkoks 🤦
Only_good_souls parašė:
Manasis pries 2 men avere 9.7 🤦😂 poryt eisim pas gydytoja,ziuresim ka cia paaugom 😂bijau net pagalvot 😂
Leja- parašė:
Aš galvoju, kad reikia su raišteliais, nes va dabar jau tikrai užkniso kas porą žingsnių taisyt, nes ausys plikos nuo sukiojimosi. Bet galvoju, ar nesmaugs🤦♀️…
Smaugti,tai tikrai nesmaugs
o siaip del taisymo,tai gal ta kepuryte jam arba siaura,arba plati?dar gal jos ilgis perdaug maza, ta prasme nuslista nuo galvos,nes jau jam reik ilgesnes (nezinau ar supratot ka cia bandziau pasakyt 🤦😂)
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai