gratyz parašė:
Mes jau ragavome 😊
Hmm, na viskas aišku, vieningos nuomonės nėra. Tada bandysiu ir aš duoti, be seklyčių ir be odelės 👍🤩 ačiū 😉
gratyz parašė:
Mes jau ragavome 😊
Hmm, na viskas aišku, vieningos nuomonės nėra. Tada bandysiu ir aš duoti, be seklyčių ir be odelės 👍🤩 ačiū 😉
Su vynuogėm išviso didelės diskusijos. Kada duoti visai pilnas vynuoges iki šiol diskutuojama. Aš kai nesu jų mėgėja tai tikriausiai duosiu kai visai dideli bus
Nebent kokioje turelėje būtų. Nes mes Ellas kitchen tyreles valgom tai jau ir kivių ir juodųjų serbentų ir braškių bei aviečių išragavom
Aš šiandien daviau Ellas kitchen kukurūzus su pomidorais ir porais (nuo 6 mėn). Tai ėjo taip skaniai palyginus su tais organix morkų skonio
Only_good_souls parašė:
Su vynuogėm išviso didelės diskusijos. Kada duoti visai pilnas vynuoges iki šiol diskutuojama. Aš kai nesu jų mėgėja tai tikriausiai duosiu kai visai dideli bus…
Aš rytais visada vaisių tyrelę pusryčiams darau. Obuolys, kriaušė, slyva, nektarinas, kivi, meleonas, papaja. Tai šiek tiek išsisėmiau su vaisiais ir nutariau vynuogių nepirkti, tai va ir suabejojau nusipirkusi. Bet manau pabandysiu rytoj duoti, gal su kriauše pamaišysiu 🤔🙂
Pirktinių tyrelių neduodu, nebent kelionėje ir tik vaisines. Daržovių su mėsa pirktinių nevalgo. O ir aš kai paragavau, tai nesuprantu kaip tokį 💩🙈galima valgyti 🤣
Wolfi parašė:
Aš rytais visada vaisių tyrelę pusryčiams darau. Obuolys, kriaušė, slyva, nektarinas, kivi, meleonas, papaja. Tai šiek tiek išsisėmiau su vaisiais ir nutariau vynuo…
Aš papajos nesu valgius pati per gyvenimą
Visų egzotinių tokių kaip mangai (vyras alergiškas) neduosiu iki poros metukų. Mano vyras taip pat medui ir riešutų luobelėms alergiškas tai riešutų sviesto ir medaus irgi neduosiu
Aš pati galiu viską valgyt kaip kiauras kibiras 🤣
O dėl pirktinių tyrelų teko skaityti kad organiškos be cukraus tyrelės yra sveikesnes negu vaisiai is parduotyvės nes tyrelėms keliami aukstesni reikalavimai ( nes vaiku maistas) negu vaisiams
Taciau jus kai esat kur silta tai puiki proga isbandyti visko negu cia dauguma vaisiu net neturi tikrojo skonio 🥲
Rigi parašė:
Vynuogių taip.pat nemėgstu pati. Beje jose labai daug cukraus tad taip pat neduosiu bent jau iki 1 metų![]()
Bet gausu vitamino C ir kitų vitaminų. Taip pat geležies (o maniškiui jos trūksta), bei skystina kakutį (taip pat turime problemų su viduriais) 🤷
Only_good_souls parašė:
Aš papajos nesu valgius pati per gyvenimąVisų egzotinių tokių kaip mangai (vyras alergiškas) neduosiu iki poros metukų. Mano vyras taip pat medui ir riešutų luo…
As irgi drasiau pradejau ziuret i pirktines tyreles
anksciau buvau nuomones,kad tik pati viska darysiu,o dabar jau visai kitaip ziuriu i jas
tik sudeti reik pasigilint
as vis dar tau dekinga uz hip slyvu tyrele, buciau varius issijuosus,o dabar naudojam marmaluzi 🥰tai va ir drauge prades primaitinima irgi atkreipiau demesi i oridetinius produktus hipp tyrelej
Wolfi parašė:
Bet gausu vitamino C ir kitų vitaminų. Taip pat geležies (o maniškiui jos trūksta), bei skystina kakutį (taip pat turime problemų su viduriais) 🤷
Jūs kai esat ten kur galima gauti šviežių tai gal jos daugiau ir naudos turi, bet čia atveštinės kai tai kažin ar dar daug naudos iš jų. Rudenį iš sodo pasiskinsim šviežių iš senelių sodo, o dabar tikrai gyvensim be jų. Vaikas ir taip nevalgus, tad geriau nepratinsiu prie saldumynų.
Mamos, aš pasiguosti, 🙈 mano vienos vaikas naktį keliasi kas valandą? Jei ne pavalgyti, tai tiesiog pačiučiuoti... Jei jau 2 h nepakyla, tai šventė didžiausia... Kažkaip nuo 7 mėn suprastėjo miegas labai... 😑
Dantų dar tiap ir neturi, dantenos lyg ir ramios... Ar visų miega, kaip angeleliai? 😅
Buzhule parašė:
Mamos, aš pasiguosti, 🙈 mano vienos vaikas naktį keliasi kas valandą? Jei ne pavalgyti, tai tiesiog pačiučiuoti... Jei jau 2 h nepakyla, tai šventė didžiausia... Ka…
Galiu paguosti, šiąnakt turėjome "super" naktį 🙈🙈😅 Sūnus dvi pižamytes, miegmaišiuką ir lovą susisiojo 🙈🙈🙈 tai beveik visą naktį miegojo be miegmaišio, tai teko apkabinus laikyti, nes verčiasi ant pilvo ir šliaužia arba spardosi 🤦 tai naktis buvo "nuotaikinga" 😅 po pampių ir pižamų keitimo visiškai išsibudino ir pradėjo žaisti 🤦🙈🤷
Šiaip pastaruoju metu pradėjo neramiai miegoti, lyg košmarus sapnuoti, pradeda verkti per miegus, daug vartosi, būna rankytėmis daužo į šonus. Dantų dar irgi nematyti. Naktį duodu PM 1-2 kartus.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai