Navare parašė:
Labas rytas 😀
Buvau pas gyditoja, tai užvedė kortele, jau turėjau visus kraujo tyrimus, pasėlių …
Pas kokią gydytoją Northway Klaipėdoje buvote?
Navare parašė:
Labas rytas 😀
Buvau pas gyditoja, tai užvedė kortele, jau turėjau visus kraujo tyrimus, pasėlių …
Ramune22 parašė:
Prisiskambinau bet nepriregistravo,nes jiems reikia kažkokio kodo pas mane ant siuntimo kur yra užrašytas neva jiem netinka,tai nežinau klausiu daktares kai nueisiu…
O čia gruodžiui bandėte registruotis ir yra vietų pas genetikus?nes man jau prieš savaitę sakė nėra vietų nemokamai gruodžiui
Begemotas parašė:
Man šlapimo tyrimą reikia kartoti, nes į šlapimą pateko išskyrų iš makšties, dėl to iškreipti rezultatai.
Sveikinu! Po tiek streso 😘kad dabar tik gražus laikomas bebūtų
ViltisButiMama parašė:
Aš pas RASA DARGIENE. jau ilgjs metus lankaus tikrai nenuvilia
ViltisButiMama parašė:
Aš vaikštau pas Rasa Dargiene
Vai Daa parašė:
Vakar buvau pas ginekologę, kraujo tyrimai geri. Atidavė nėščiosios kortelę, kurioje prie šlapimo tyrimų uždėti minuso ženklai. Nors šlapimo tyrimą dariau. Davė pak…
Aš dariausi šlapimo ir kraujo tyrimą, o 12-14sav. jau turiu pakartotinai vėl šlapimą nešti, nes tuomet pasėlio tyrimą darys. Gal ir jums tas pats?
Begemotas parašė:
Man šlapimo tyrimą reikia kartoti, nes į šlapimą pateko išskyrų iš makšties, dėl to iškreipti rezultatai.
Labai džiaugiuosi dėl jūsų
bet kaip kitiems gydytojams elementaraus jautrumo trūksta.. Juk su tokia jautria grupe dirba - nėštukėmis, kurioms hormonai siaučia.. Prigrasina patys nebūdami tikri..
Patsy parašė:
Aš dariausi šlapimo ir kraujo tyrimą, o 12-14sav. jau turiu pakartotinai vėl šlapimą nešti, nes tuomet pasėlio tyrimą darys. Gal ir jums tas pats?Man po pirmo apsilankymo reikėjo pasidaryti šlapimo ir kraujo tyrimus čia kažkur apie 8 savaitė. Dabar 10 savaitė eina ir pakartotinai davė. Su nematyta forma, kurią reikės užpildyti prieš nešant šlapimą. Nežinau tikslo, nesakė kažkaip. :/
Baltija parašė:
Sveikutės, gal kam reikia? Padovanočiau. 10 vnt. liko.
Labas turite
Ne...lė parašė:
O čia gruodžiui bandėte registruotis ir yra vietų pas genetikus?nes man jau prieš savaitę sakė nėra vietų nemokamai gruodžiui![]()
As gruodzio16d gavau pas genetikus
Ne...lė parašė:
O čia gruodžiui bandėte registruotis ir yra vietų pas genetikus?nes man jau prieš savaitę sakė nėra vietų nemokamai gruodžiui![]()
Sausio 22 tik registruoja dabar
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai