Lavanta09 parašė:
Sveika, man drauge is maitinimo kursu atsiuntus yra, pati dar neziurejau, galiu persiusti jei norit![]()
Aš ir norėčiau😊
Ačiū
Lavanta09 parašė:
Sveika, man drauge is maitinimo kursu atsiuntus yra, pati dar neziurejau, galiu persiusti jei norit![]()
Aš ir norėčiau😊
Ačiū
editulia93 parašė:
As su tokiu klausimu, gal zinote kur rasti ranksluosti su gaubtuvu, kad butu svelnus ir kokybiskas? Gal uzmatet kazkuri?![]()
Zara home, chicco
Ramunes parašė:
Zara home, chicco
https://www.4kedutes.lt/index.php?route=product/search&filter_name=Rank%C5%A1luostis
Pacahontas parašė:
Sukuriau uzdara grupe rugpjutinuku,jei butu norinciu-rasykite🙏🏻
Norėčiau
saulemuske parašė:
https://www.4kedutes.lt/index.php?route=product/search&filter_name=Rank%C5%A1luostis
O gal kazkuri pirkote ir likote patenkintos kokybe? Nes ir as daug kur maciau, bet manau kokybe skiriasi
editulia93 parašė:
O gal kazkuri pirkote ir likote patenkintos kokybe? Nes ir as daug kur maciau, bet manau kokybe skiriasi
As is ju pirmajam pataliukus ir apsaugeles pirkau. Nu nelikau patenkinta kokybe. Kaina nemaza. Po poros skalbimu pradejo blukti pataliuku spalva, o dar po keliu skalbimu nebeatrode grazu isvis.
Nezinau kaip vaiku pataliukai bet mes sau esame viena komplekta is Ikea nusipirke, tamsiai melynos spalvos. Skalbiu 60 laipsniu temp. ir spalva nei kiek nenubluko. Medziaga vis dar standi, neisskydusi. Tai ir vaikams ziuresiu is ikea. Pabandysim kaip su vaiku pataliukais.
Bet ranksluostuku ir as ieskau geru, minkstu ir kad gertu gerai.
Svarbutiketi parašė:
Mamytės kur ziurinejatės lovytes?
Aš žiūriu iš norbaby lovyte viena esu nusižiūrėjusi
Šiandien draugės prisuntė visokių pataliukų ir apsaugėlių pavyzdžių, po to dar internete panaršiau ir kokį kablį pagavau ❤️😍
Po to pagalvojau, o kam pirkt? Rankas turiu, kaip siūti žinau ir moku. Tai kodėl nepasisiuvus pačiai 😍
Kadangi lovytės pirkt nereiks, ją mums atiduos, tai kai ją gausim išsimatuosiu visus parametrus ir imsiuos darbo. Tikiuos visi karantinai bus pagaliau aprimę ir bus galima bent į audinių parduotuvę užsukt pašmirinėti 😈
Pabandysiu pati pasiūti apsaugėles (galvoju daryt nuvelkamas, kad būtų lengviau skalbti), o gal gal įkvėpimas pagaus ir merliukus ar net patalynę suderinti. Žodžiu pasidarysiu komplektus ir tokius, kad jie bus patys mieliausi, nes tokiu daugiau niekas neturės ❤️
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai