samantaske parašė:
Man taip būnaGeriu magnį, labai nemalonus ir keistas jausmas, bet praeina
![]()
Aš irgi vis galvoju kas čia per jausmas. Toks atrodo lyg kas sugnybtų ar kažkas panašaus. Nežinau neina nupasakoti
samantaske parašė:
![]()
Aš irgi vis galvoju kas čia per jausmas. Toks atrodo lyg kas sugnybtų ar kažkas panašaus. Nežinau neina nupasakoti
Jasy parašė:
Ribojate? Kiek išgeriate skysčių šiuo metu? Na taip, vis atrodo užspausta ta vietelė![]()
Riboju vakare tik😁 dienos metu stengiuosi daugiau gerti.
Jasy parašė:
Aš irgi vis galvoju kas čia per jausmas. Toks atrodo lyg kas sugnybtų ar kažkas panašaus. Nežinau neina nupasakoti![]()
Lyg tvinkčiotų
Neramino ir manęs tas jausmas, bet po kažkiek laiko praeina 😌
samantaske parašė:
![]()
Burbulas2 parašė:
Man irgi taip buna, sunku net atrodo paaiskint ta jausma, man taip kelias dienas buna, o tada praeinair man pacioh pradzioj dazniau budavo, dabar jau va po laba…
Aciu jums labai merginos apraminot, nes visko prisigalvojau jau...😢 😘
O ka gyd sake del ko taip buna? Gal klauset.
Labas vakars. Kadangi šiuo metu visi patikrinimai atšaukti, nėra net kieno paklausti. Ar galite papasakoti, kaip vyksta išėjimas į gimdymo atostogas, kada reikia pradėti tvarkytis dokumentus, į kokias instancijas kreiptis ir kaip apskaičiuojama tiksli gimdymo atostogų pradžia?
DaivAda parašė:
Genetikė minėjo, kad mergytė, o praėjusią savaitę echo gydytoja darė 20 savaičių, tai slėpėsi 🙂
Oij Ugniui bus didelis iššūkis, aišku tikiuosi kad nebaus🙈 nėštumai beveik vienodi, išskyrus kad pirmu augo plaukai ir pati gražesnė sau buvau, o Dbr nei plaukai neauga, nei graži esu🙊🤣 dažniausiai bijau į veidrodį žiūrėti 🤷🤦😁 žiauriai keista kaip taip veidas išėjo iš savęs
Burbulas2 parašė:
Man irgi taip buna, sunku net atrodo paaiskint ta jausma, man taip kelias dienas buna, o tada praeinair man pacioh pradzioj dazniau budavo, dabar jau va po laba…
man irgi yra buve tokie sudilgciojimai apacioj, buvau sunerimus bet praejo🤷♀️ tai gal viskas ok cia, magnio isgeriu as vis ir praeina👍
samantaske parašė:
Lyg tvinkčiotųNeramino ir manęs tas jausmas, bet po kažkiek laiko praeina 😌
Taip, būtent toks jausmas atrodo
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai