Rigi parašė:
Taip pat norėjau paklausti kada valgote vakarienę? Kiek laiko likus iki miegučio?
Apie 18h - 18.30h. 19.30h mes patys valgom, tai ji kartais dar is musu kazka paragauja irgi. Miegot eina apie 21h
Rigi parašė:
Taip pat norėjau paklausti kada valgote vakarienę? Kiek laiko likus iki miegučio?
Apie 18h - 18.30h. 19.30h mes patys valgom, tai ji kartais dar is musu kazka paragauja irgi. Miegot eina apie 21h
Martyna M. parašė:
Darželyje valgo apie 16val, tai namo parėjas nebelabai nori valgyti jei pasodinu valgyti tai dažniausiai viskas iš lėkštutės keliauja kur nors aplink, bet kažkokį v…
O kaip darželį valgo? Mes praktiškai irgi nevakarieniaujam, bet ir pietų mažai suvalgo.. išvis prastai valgo 🙂
Rigi parašė:
Valgo apie 19.30-20, likus valandai iki miego arva maziau. Jei anksciau pavalgo tada einant miegoti pradeda valgyt prasyti, tai dabar jau visada pamaitinu likus valandai ar maziau. Bet maniskis labai valgus, man taip keista kai kiti likus 2-3 valandoms iki miego pavalgo ir daugiau nepraso.
Idaa parašė:
O kaip darželį valgo? Mes praktiškai irgi nevakarieniaujam, bet ir pietų mažai suvalgo.. išvis prastai valgo 🙂
Na kiek sakė, kad dažniausiai viska suvalgo, gauna pusryčius kai tik nueina į darželį apie 8-8:30, tada užkandžiams vaisiu, tada pietus apie 11:30-13.30 turbūt priklauso kiek miega kada valgo, tada vėl užkandžiai ir vakarienė apie 15:30-17:30. Bet aš pasiimu tarp 16:00-17:00 valandos jį tai visad būna jau pavalges. Būna dienu kai nevalgo darželyje, nes maistas nepatiko ar pasirodė neišvaizdus😀tai tada tikrai matosi, kad valgyti nori grįžęs.Šiaip apskritai nėra tas vaikas kuris daug valgytu iš tikro, nepriklausomai nuo to ar duodu kokiu užkanduku ar ne.
mimimimi parašė:
Valgo apie 19.30-20, likus valandai iki miego arva maziau. Jei anksciau pavalgo tada einant miegoti pradeda valgyt prasyti, tai dabar jau visada pamaitinu likus val…
Pas mus irgi sunkiai iśtveria 2-3 valandas nevalgęs iki miego. Valgo dažnokai, bet ne po daug. Nebent lauke užsibūnam ir grįšta labai alkanas
Jasy parašė:
Ar jūsų vaikai labai telefonų mylėtojai ar ne? 😄
Visiskai ne,buna man nebent atnesa ir sako aciu😅
Missy parašė:
Ai beje kokius žuvų taukus duodat mažiukam? Aš pirkau Lysi tai spjovė lauk, tai taip ir nebegėrėm😀 Bet reik kažką galvot😬😰
Balance oil gryni, skaninti greipfrutų sultimis yra puikaus skonio 😊 beja jie su folifenoliais 😊
Turejom lysi zuvu taukus, puse sugere. Bet jau kvapas... netycia bliuskute apsipyle, desimt kartu neissiplauna ta smarve, net nusprendziau nebeduoti. Uzsakiau biocare labai isgirtus, bus matyti kaip seksis tuos gerti 😁
Sunkiau man vit D dabar isiulyt, nei kad zuvu taukus
Lordan parašė:
Turejom lysi zuvu taukus, puse sugere. Bet jau kvapas... netycia bliuskute apsipyle, desimt kartu neissiplauna ta smarve, net nusprendziau nebeduoti. Uzsakiau bioca…
Dukrai labai patinka purškiami VitD. Baigiam išgerti LYL vitaminus. Patinka skonis ir kad purškia. 😃 Kaip tik 600 vienetų. Tiek kiek rekomenduoja tokio amžiaus profilaktiškai. 🙂👏
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai