Idaa parašė:
Oho kokia Šaunuolė 😯 Jonas tai savo kalba tauskia, kartais taip gaila būna kaip jo nesuprantu, nes taip įtikinamai kažką pasakoja.. 😁
Ajus pas mane irgi savo kalba kad varo buna 😁😅
Idaa parašė:
Oho kokia Šaunuolė 😯 Jonas tai savo kalba tauskia, kartais taip gaila būna kaip jo nesuprantu, nes taip įtikinamai kažką pasakoja.. 😁
Ajus pas mane irgi savo kalba kad varo buna 😁😅
Idaa parašė:
Skonis draugų tikrai neturi
Aha, žinom
Jasy parašė:
Ar jūsų vaikai labai telefonų mylėtojai ar ne? 😄
Jei kas leistų, tai turbūt visą dieną nepaleistų. Aš jau vengiu naudoti telefoną prie jos visiškai išskyrus pokalbius su seneliais.
Jasy parašė:
Nei televizoriaus žiūri, nei telefonas įdomus. Jei pamato kur padėta paima ir atneša man.🙂
Missy parašė:
Skonis draugų tikrai neturiAha, žinom
![]()
![]()
![]()
Puiku tada 😀
Leeni parašė:
Jei kas leistų, tai turbūt visą dieną nepaleistų. Aš jau vengiu naudoti telefoną prie jos visiškai išskyrus pokalbius su seneliais.
Tai va, neina net atsiliepti ir pakalbėt normaliai 😄 pakavojus visada, garsas išjungtas 😄
Martyna M. parašė:
Nei televizoriaus žiūri, nei telefonas įdomus. Jei pamato kur padėta paima ir atneša man.🙂
Pavydžiu 😄
Jasy parašė:
Reikia tik tada jei važiuojam į ilgesnę kelionę. Žiūri youtube daineles. Daugiau atradęs man neša.
Rigi parašė:
Taip pat norėjau paklausti kada valgote vakarienę? Kiek laiko likus iki miegučio?
Darželyje valgo apie 16val, tai namo parėjas nebelabai nori valgyti jei pasodinu valgyti tai dažniausiai viskas iš lėkštutės keliauja kur nors aplink, bet kažkokį vaisiu ar jogurta suvalgo iki kol eina miegoti.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai