Justukas2020 parašė:
Sveikos, kokia mazdaug jusu vaikuciu dienotvarke? Kada ir kiek valgo, kaip miega ir panasiai ?
Labas 😊
Mano tai palyginti miegaliukė, miegam ir keliamės ryte kartu apie 9-10val. Tada pusryčiai, dažniausiai košės, tiek pati verdu, tiek užpilamos, kartais plaktas kiaušinis, truputis užkandžių (vaisiai, ar koks traputis, sausainis). Apie 12miegelis iki kokių 14val. Tada pietūs, jau esu truputį atsipalaidavusi, duodu gabaliukais, tai žinoma mėsa, daržovės, kartais makaronai, grikiai ar ryžiai pakeitimui. Šiandien viską troškinu orkaitėje rankovėje. Apie 16val užkandžiai, tai vaisiai, tyrelės, jogurtas, varškė ir pan, kažkas nesunkaus, apie 17val. miegelis valandėlę. 18-19val. vakarienė, čia man kažkaip sunkiausia sugalvot, dažniausiai kruopos su daržovėmis, ar užpilama košė, bet šiandien kepsiu omletą su cukinija orkaitėje
jau išbandžiau ir kepti vaflius vaflinėje, visai neblogai gavosi.
Miegoti ruošiamės apie 22val, o užmiega įvairiai, būna iškart nulūžta, būna ir apie 23val kol išsidūksta
prieš miegą lengvai užvalgo, kadangi jokio pieno nebenori jau keletas mėnesių, stengiuosi duoti kanors iš pieno produktų, jogurtas su bananu, varškė, labai mėgsta mocarelos sūrį.
Iš esmės tai jau nebesilaikau labai griežtai to grafiko, daugiau žiūriu pagal tai ką veikiam, kaip ji jaučiasi. Šiaip jau į viską žiūriu gana paprastai, bent jau man tai dabar yra lengviausias etapas iš visų buvusių, nors ir yra darbelio paskui ją lakstyti, bet dabar jau viskas daug paprasčiau man kažkaip, jaučiuosi rami. Ji praktiškai visada būna linksma, mes puikiai sutariam, nemažai jau kur nukeliaujam, žmonių nebijo, yra valgi, jau daugmaž meniu pritraukineju prie mūsų, nežinau, man jau la fa kaip sakant 😃