Wiku parašė:
Viskas gerai, maziau sukit galva![]()
Net nematau dėl ko čia sukt, tik jau būvau puslaius atgal vertus, kad suprast apie ką jūs kalbėjot nes išmūšėt. O dėl tučio kol nepakilnojau, kol nepajūtau tol nesuprasiu jis sunkus ar ne.
Wiku parašė:
Viskas gerai, maziau sukit galva![]()
Net nematau dėl ko čia sukt, tik jau būvau puslaius atgal vertus, kad suprast apie ką jūs kalbėjot nes išmūšėt. O dėl tučio kol nepakilnojau, kol nepajūtau tol nesuprasiu jis sunkus ar ne.
Povy parašė:
Man taip norisi tos klasikinės važiuoklės, man jie tokie gražūs, ir manau patogu su tokiu važinėt.kolkas renku pliusus ir minusus, tarp klasikinio ir tarp to ku…
Aš galiu sulyginti su klaisikinę ir su priekiniais sukinėjančiais. Sūnau vežimas būvo du paprasta važiuokle t y klasikinę tik ratai mažesni. Sunku buvo parduotuvėse kai pasukt vežimą rėikėdavo, bet va plius per sniegus kaip traktorius važiavo
o kai sese pirkosi vežimą su priekiniais sukančiais, tai pliusas jo manevringumas su sukinėjančiais priekiniais, bet ir per sbiegą sakė gerai važiuoti nes buvo pripūčiami ratai.
Povy parašė:
Man taip norisi tos klasikinės važiuoklės, man jie tokie gražūs, ir manau patogu su tokiu važinėt.kolkas renku pliusus ir minusus, tarp klasikinio ir tarp to ku…
Kadangi pries tai turėjau Roan marita, su lingem ir su ratais tokiais jis man belekaip patiko, minkstai vaziuoja, linguoja, vaziuok kur nori, miskais, kopom😂nei uz ka neimciau gyvenime kitokiu ratu, nes poto kai turejau jau didesnem sketuka tai dieve mano tie mazi ratukai
inusiukas parašė:
Aš galiu sulyginti su klaisikinę ir su priekiniais sukinėjančiais. Sūnau vežimas būvo du paprasta važiuokle t y klasikinę tik ratai mažesni. Sunku buvo parduotuvėse…
Tai va, daug pliusų ir minusų. Dėl to ir nežinau.. kitas dalykas su mažyliu nelabai ir eisim į tuos prekybcentrius kol mažiukas, poto gripai žiemą ir taip toliau.. o pavasariop vistiek į sportinuką gabentis reikės.
dar galvoju, žiūriu visokius variantus.
mamukas31 parašė:
Kadangi pries tai turėjau Roan marita, su lingem ir su ratais tokiais jis man belekaip patiko, minkstai vaziuoja, linguoja, vaziuok kur nori, miskais, kopom😂nei uz …
Mano skėtukas buvo su tais mažūčiais ratukais tai jis grynai miestiškas vežimukas. Db kai pagalvoju nu tikrai po mišką nepalakstyčiau. Db tokio nepirkščiau bet kaip sakoma dovanotam arkliui į dantis nežiūrima
Povy parašė:
Tai va, daug pliusų ir minusų. Dėl to ir nežinau.. kitas dalykas su mažyliu nelabai ir eisim į tuos prekybcentrius kol mažiukas, poto gripai žiemą ir taip toliau.. …
Aš kai dar nesilaukiau sakiau jei kada bus vaikas tai pirksiu iškart skėtinuką, nes kiek ten tas vaikas vežime paguli
o db kai reikia ir neapsiprendžiu
Aš tai eisiu nes man ir apsiprekinti reikės nes vyras išvažiuos, tai žinot nori nenori reikės eiti. Todėl man pliusas ratai,kad sukinėtusis
ir kad fiksuotųsis. Bet va modelis kuris neįsivaizduoju, gražūs atrodo visi.
Laukiu karantino pabaigos 🙈 norių eit apžiūrėti akis į akį tuos vežimaičius...
inusiukas parašė:
Kiek teko skaityti apie verdi nerašė kiek sveria. Įdomu čia visų modelių ar ne![]()
Visko gali būti , tiesiog į Google ivesk modelio pavadinimą rasi tikrai pilna aprašą
Munytia parašė:
Ciuzinukai lovytei, kokį rinktis? Kokosų , grikių ar viskoze ar kaip ten ji vadinasi![]()
![]()
![]()
Man asmeniškai tik ne kokosų /grikių. Jie klijuoti itin stipriais cheminiais klijais, kurie garuoja dar ne vieną mėnesį po pagaminimo.
Mes rinksimės Lono sapnelį.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai