satyriuke parašė:
O pačios maitinate ar primaitinate vaikus?
Aš mišinuku maitinu
satyriuke parašė:
Aš mišinuku maitinu
Kisulita parašė:
Su pirmagimiu prasidėjo tik kai ėmiau daugiau jį primaitinti kietu maistu ir žymiai mažiau pieno reikėjo, tai apie 8-9 mėn., tai dabar tikrai nelaukiu dar bent pusę…
Tai aš jų irgi nelaukiau 🤷♀️ taip, pati maitinu. O tai kas daugiau gali būti?
satyriuke parašė:
As iki beveik 2men nusitraukinedavau ir primaitindavau misinuku, nes labai mazai pieno buvo
Tik pasibaige nutraukinejimas ir po kokiu 2 savaiciu susirgau. Jeigu ir pati maitinate, tai tikrai menesines gali prasideti, kiekvienos organizmas skirtingas.
Kisulita parašė:
Aha, aš irgi saviškį jau pratinu prie lopšelio, kol kas naktį vis guldau, kad kuo daugiau ten miegotų, po to jai ir dieną pratinsiu ten miegoti 🙂 Po truputį, kad ne…
Ir aš po truputį pratinau prie lovytės, nes iš pradžių labai priešinosi😁 Būdavo tik paguldau ir pabunda, o dabar jei ir prabunda įdėtas, palaikau už rankytės, paglostau ir užmiega mažiukas 🙂 Tikiuosi nebus lovytės streiko ir vėliau 😁
jurguzis parašė:
Sveikos. Mamos,kurios pernai buvot tik VPA,jau galit deklaruoti mokesčius. Deklaracijos pateiktos 🙂
O jau sakot galima jas pateikti ir bus jos tikslingos?
satyriuke parašė:
O jau sakot galima jas pateikti ir bus jos tikslingos?
Jei tik Vpa buvot ☺️
jurguzis parašė:
Jei tik Vpa buvot ☺️
Na nuo gruodžio buvau 😁 o tai kodėl tik jei Vpa buvo?
satyriuke parašė:
Na nuo gruodžio buvau 😁 o tai kodėl tik jei Vpa buvo?
Tuomet jums dar nieko pildyti nereikia
Jeigu mano zinios teisingos, tai sodra visas ismokas sumoka iki metu galo, uz tuos metus. Na pvz; gruodzio ismoka perveda gruodi, o ne sausi, todel jau aiskios pajamos uz 2020 metus ir galima deklaruoti.
amberiukas parašė:
Tuomet jums dar nieko pildyti nereikiaJeigu mano zinios teisingos, tai sodra visas ismokas sumoka iki metu galo, uz tuos metus. Na pvz; gruodzio ismoka perveda …
Na taip, už gruodį ir gavau aš gruodį ismoka
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai