Daina85 parašė:
Agnile,minejei kad nusipirkai sauskelniu konteineri, gal gali papasakoti kuom jis naudingas ta prasme vien del kvapo ?
Ir dėl kvapo, nes į bendrą šiukšlinę sumetus tikrai nekažką smarvė po namus jaučiasi, ir dėl patogumo, kad pvz vystai ant staliuko, šalia prie staliuko tą konteinerį laikai, atsidarius įmeti, užsuki tą kasetę, ir higieniška, ir labai patogu
Slepke parašė:
Ir ne tik naktim patogu 😀 patogu ir kelionėj ir visur ir su buteliukais nereik vozotis.Čia visas patogumas.
Kaip skirtingai patogumą visos supranta
Man tai kaip tik buvo labai nepatogu nei kelionėj žindyti, nei kažkur išėjus, nei naktim, nei dar kaip
Alii parašė:
A supratau, nes kažkodėl pagalvojau kad motinystės centre pas Jakiūną lankotės😊 tai reiškias būtų pasake MC jei reiktų savo atsinešt🙂
Aš pas Jakiūną lankausi, bet privačiai, Narmedoj
O tyrimus visus palieku savo poliklinikoj, t.y. šeškinės Inmedicoj.
Monika@ parašė:
man gliukozes testas bus 28+1,sakyciau velokai
Daromas per 24-28 sav. laikotarpį, tai manau ta 1 diena nieko tokio
gvailione parašė:
Sunku susilaikyt nuo ruosimosi 🤫🤭😂siandien is mazyliu papirkau nauja columbia kombi ir is pigu.lt nesiokle. Kinderkraft ergonomiskos nesiokles ten dabar super kaina…
Labai gražūs pirkinukai. Nešioklės aš su pirmagime neturėjau, bet su šita mergina planuoju pirkti, tik dar neišsirinkau kokią, lauksiu pavasario, kad jau nebereiktų visų striukių ir būtų jau tvirčiau galva laikoma mažylės.
Slepke parašė:
Maniškis kadangi taip ir neišmoko gerti iš buteliuko ir net nusitraukus pieną likdavo alkanas 😀 tai aš iki kokio pusmečio visur kartu.Ir su draugėm kavos susilėkdav…
Man maišai, man, bet ir nebūnant nėščiai man mano krūtinė yra siaubingo baisumo, kažkada ateity tikrai "susiremontuosiu"
Fackta parašė:
As maitinau 10 menesiu, ir tai buvo baisiausias laikas mano kaip mamos gyvenime.. pienas toks vaizdas kulnuose buvo, net karviniai aparatai ligonineje neistraukdavo…
Jėėėz, net skauda skaityt