darida parašė:
Man irgi! Šviežias nesvarbu kaip paruoštas bulves galėčiau valgyti visą dieną 😂😂
Pas mane vakar buvo bulviu kose,sian keptos bulvės🙂
O rytoj galvoju kugelio kepti 🙂
darida parašė:
Man irgi! Šviežias nesvarbu kaip paruoštas bulves galėčiau valgyti visą dieną 😂😂
Pas mane vakar buvo bulviu kose,sian keptos bulvės🙂
O rytoj galvoju kugelio kepti 🙂
Mistka parašė:
Pavydziu ir as bulviu fanems! Buvo geroji valanda, kai lindo tresnes ir arbatiniai traskuciai. Ir viskas. Pykinimas nugali viska...
Aš jogurą bandau kišt į burną ir ryt..
Trešnės man siaubingo skonio dabar..O didžiausia jų fanė esu...ar buvau..nežinau dabar..
Merginos...o kaip jum su pilvo pūtimu??Blyn kaip pučia...pilvas kaio balionas..
Labas merginos, kaip laikotės?
Ar yra merginų kurios susiduria su stipriais širdies permušimais, taip permušinėja širdį vakarais, nežinau net ką daryti..
Ir taip įdomu ar niekam ne tempia pilvo? Man tempia pilvą prie bambos netoli kairėje pusėje. Mąstau kas čia per pojūčiai ir kodėl. Rytoj eisiu pas gydytoją paklausiu kas kaip ir kodėl. Bet gal kas nors irgi su tuo susiduria ir žino kodėl taip yra? Prisiskaičiau, kad arba pilvas auga arba bambos išvarža, bet bambos kaip ir neskauda, tik šale tempia.. 🙈 Šiuo metu man 6 + 3d. Tai galvoju pilvui augti ir temptis irgi gal anksti. Nors jis jau kokia 3 diena labai labai išsiputęs.
Papildau tempia ir dešinėje pusėje ir iškarto po to lengvai niežti. 🙈
Kiekviena diena kažkoks atradimų pasaulis.
DovilleLiu parašė:
Labas merginos, kaip laikotės?![]()
Man buvo ne tai kad pilva tempe bet prie bambos tempimas isvidaus bet praejo . Galvoju gal del to kad turejau bambos isvarza ir buvo operuota net nzn
Vikuzka parašė:
Aciu D jau apsiramino pilva pusti karts nuo karto papucia net jau nebetaip![]()
Gal kažką bandėt nuo pūtimo? Man irgi siaubingai pučia 😐
sandriukkss parašė:
Aš vienos moters story mačiau ir sakė visoms pasitvirtino tik ten atvirkštinis variantas yra žiūrint į nuotraukyte
Kocia parašė:
Labai daug isskyru siandiena man,kazi nieko tokio🤔
Mane irgi kartais isskyros kamuoja, tai kita savaite ginekologui uzsiminsiu
Vikuzka parašė:
Su bulvem ir as lb lb draugauju vkr buvo keptos bulves su kefyru o snd kugelis kepasi orkaitejai dbr![]()
Ooo kaip noreciau kugelio 😋 iseina jau is svieziu bulviu?
DovilleLiu parašė:
Labas merginos, kaip laikotės?![]()
Turbut del to kad auga viskas, as kartais irgi jauciu tempima pilvo
Erit parašė:
Nu va..ne viena nors aš tokia..
Erit parašė:
Jokiu vaistu nemeginau kadangi geriu 400gr gelezies man lb ketejo ir pute pradejau I diena isgerti kefyro stikline , viduriai tfu tfu tfu lyg susitvarke ir dar pastebejau kad bent jau man pute pilva laaaaaabai nuo gazotiniu gerimu
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai