sausis_ parašė:
Prieš savaitę rašiau apie 3cm. atsivėrimą ir kiek su tokiu galima vaikščioti dartaivsekantį vakarą užėjo vėl pamaudenti nugarą, nusprendžiau atvykti pasitikrint…
Sveikinimai!!!
sausis_ parašė:
Prieš savaitę rašiau apie 3cm. atsivėrimą ir kiek su tokiu galima vaikščioti dartaivsekantį vakarą užėjo vėl pamaudenti nugarą, nusprendžiau atvykti pasitikrint…
Sveikinimai!!!
sausis_ parašė:
Sveikinimai 🥳
sausis_ parašė:
Sveikinimai 🥳🎈
sausis_ parašė:
Sveikinimai👏🏼👏🏼👏🏼🤍
Man kieteja pilvas jau antra diena. Tarpais, žinau kad taip susitraukinėja gimda. O gal žinote ar tai reiskia kad jau visai nedaug liko ir užsikurs matoriukas ,o gal tai gali tęstis ir tęstis? Seniau jausdavau tuos paruosiamus,o vat nuo vakar kieteja pilvas. Mazyle neapsivertus tai kovo 8 Cezaris,bet galvoju tas kietejimas gal reiskia kad anksčiau cia reiks vaziuoti?
tokijo95 parašė:
Man kieteja pilvas jau antra diena. Tarpais, žinau kad taip susitraukinėja gimda. O gal žinote ar tai reiskia kad jau visai nedaug liko ir užsikurs matoriukas ,o g…
kietėja ir kietėja pilvas, ne rodiklis manau čia
tokijo95 parašė:
Man kieteja pilvas jau antra diena. Tarpais, žinau kad taip susitraukinėja gimda. O gal žinote ar tai reiskia kad jau visai nedaug liko ir užsikurs matoriukas ,o g…
Man dažnai kietėja, ir taip jau ne vieną mėn. Tai klausiau gydytojos. Sakė jei mažiau kaip 10 kart per dieną, tai viskas ok. Normalu.
Man trečia diena, kai einu pasivaikščioti sukietėja pilvas, parduotuvėje pradeda apačią, kaip gaktikaulį skaudenti, atrodo kaip kažkas vertūsi 🙈Tai nesuprantu ar čia paruošiamieji ar ne? 🙄 Pirmas neštumas, sunku dar suprasti. O namuose stengiuosi daugiau pilvą paguldyti ant šono, tai jokių skausmų nejaučiu. Apie ankstyvą neštumą irgi nekalbėjo akušerė, kaip ir viskas turėtų būti laiku
tokijo95 parašė:
Kokius du mėnesius pilvas kietėja ir keliolika kartų per dieną. Tai visiškai normalys reiškinys nėštumo metu ir tai tikrai nėra signalas, kad tuoj prasidės gimdymas, dar galite ramiai laukti 😉
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai