whyimhere parašė:
Reiks panandyt! Butent extra atvejams ir reikalinga, butu daug ramiau tureti varianta
Aš pas kardiologe ir praklupejau ant grindu su vaiku kai papas burnoje buvo 😃 nebuvo patogu bet kazkaip isejo
whyimhere parašė:
Reiks panandyt! Butent extra atvejams ir reikalinga, butu daug ramiau tureti varianta
Aš pas kardiologe ir praklupejau ant grindu su vaiku kai papas burnoje buvo 😃 nebuvo patogu bet kazkaip isejo
H0pe parašė:
Bandykit ikolti silta ranksluosti, ir truputi pridengti. Ir ar maudot pavalgiusia?
Visada apkloju su merliuku dideliu, netinka. Maudomės vakarais prieš miega . Bet ir ryte tiesiog prausiant su šlapiu merliuku nervojasi visada
Only_good_souls parašė:
Yra tokiu vaiku kurie neima. Zinau kad ziaukcioja ir neiduosi. Dziaukites nereiks atpraitint.
Only_good_souls parašė:
Yra tokiu vaiku kurie neima. Zinau kad ziaukcioja ir neiduosi. Dziaukites nereiks atpraitint.
Only_good_souls parašė:
Taip sako kad Itakoja čiulptukas kad paskui nebemoka spenelio nornaliai apžioti, delto dar ir bijau duoti. Nors abi mano merginos turejo iki metu bet nuo 2-3men tik ir zindymui man įtakos visiškai nepadarė nes maitinau abi virš metu
Only_good_souls parašė:
Ai as sakiau mano vaikas negaus ciulptuko, nevystysiu, taikysiu montessori principus, neleisiu white noise, laikysiuosi kazkokio grafiko ir t.t. bet realybe nuo lukesciu labai skiriasi. Manau duot ciulptuka mazesne blogybe nei pervargusi ir nepatenkinta mama
kad tik imtu..
Su čiulptuku ir pas mus "problemos" neima nors bandžiau ir NUK, ir BIBS žiaukčioja, spjauna lauk pastoviai. Tai naudojam irgi tuščio buteliuko varianta kai esam kažkur ne namie, o taip pastoviai papulis vietoj soskės būna 😆 arba dar kartais pavyksta apgaut kai jau ilgiau traukia tuščia buteliuka greit įdėt soske, kartais nesupranta kad sukeiti, o kartais iškart spjauna
Angel444 parašė:
Su čiulptuku ir pas mus "problemos" neima nors bandžiau ir NUK, ir BIBS žiaukčioja, spjauna lauk pastoviai. Tai naudojam irgi tuščio buteliuko varianta kai esam kaž…
o koki buteliuka naudojat?
Rere parašė:
Kaip jūsų vaikiukai miega?
Maniškis kazkoks anti miegotojas. Taip jautriai miega, pirmas tikrai taip jautriai…
As tai visiskai neturiu problemu del to 😀pas mane pavalgo pazaidziam ir miega jau ,prie muzikos gerai uzmiega dzin jai❤️😆
Rere parašė:
Kaip jūsų vaikiukai miega?
Maniškis kazkoks anti miegotojas. Taip jautriai miega, pirmas tikrai taip jautriai…
Ivairiai, buna valgant uzmiega, buna 4val migdau ir neuzmiega🙈
ewellinutte parašė:
Ivairiai, buna valgant uzmiega, buna 4val migdau ir neuzmiega🙈
As irgi vargau pirma menesi. Migdem, supom, nesiojom, darem pritupimus. Miegodavo po pora val. per diena, po to kazkaip netycia sugalvojom tiesiog dar nepildai uzmigusi padeti i lovyte ir bam.. uzmiega pats lovytej. Aisku buna visko, kartais nepavyksta, kartais labai trumpai miega, bet jau pora savaiciu turim salyginai ramiu taip migdant.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai