Agnn parašė:
Bent jau kiek iš aplinkos žinau, tai lankosi dar, dėl tyrimų pridavimų ir pan.
Bus dar vienas klausimas į 100 kylančių
Agnn parašė:
Bent jau kiek iš aplinkos žinau, tai lankosi dar, dėl tyrimų pridavimų ir pan.
Bus dar vienas klausimas į 100 kylančių
Agnn parašė:
Dar toks klausimas, kada gaunate nėščiosios knygele? Per e.sveikata nėštumas patvirtintas, šiuo metu 6.sav 3d. kadangi lankausi pas privačia gine, sekantis vizitas …
Aš nėščiosios kortelę gavau šiandien, ją išrašė akušerė, kuri mano klinikoje prižiūri nėštumus. Buvau gavusi siuntimą nėštumo patvirtinimui, o po jo sakė grįžti pas savo akušerę, kad išduotų nėščiosios kortelę. Bet gal visur vyksta skirtingai tokie dalykai.
Džydžy parašė:
Va man irgi klausimas del nesciosios korteles, nes llanuoju lankytis tik privaciai. Bet jei i esveikata suraso irasus privati ginekologe,tai gali gal ir isduoti? Nu…
Isduoda nestumo korteles ir privacios gines jei tik pas jas lankysites aisku
Man del nesciosios knygeles sake ateit apie 11 sav, tada ir tyrimus pasidaryt ir pas akusere apsilankyt.
Darbe vadovei ir vienai kolegei pasisakiau, nes buvome komandiruoteje ir negeriau alko tai pasakiau kodel negaliu. Bet dziaugiuos pasakiusi, jos mane pasaugo, pridengia ir padeda nuslept nuo kitu kolegu. Tik sitam darbe neseniai bandomasis baigesi, tai biski nesmagu taip anksti iseit
1pin parašė:
Man del nesciosios knygeles sake ateit apie 11 sav, tada ir tyrimus pasidaryt ir pas akusere apsilankyt.
To tinkamo laiko ar patogaus iseit nebuna,as busiu isdirbus 2 metus kai iseisiu bet ir tai sviezia jauciuos kazkaip nepatogu... Bet amzius jau spaudzia atidet del to nenorejau
lb graziai jusiskiai sureagavo tai lb ok 👍
Aš šiandieną apsilankiau Motinystės centre Antakalnyje, pasisakiau, kad nėštumą noriu stebėti pas juos, mane užregistravo ir išdavė nėščiosios kortelę. Nėštumas 6 sav. Nusimatėme tolimesnių vizitų laiką, dabar reikia pas genetikus registruotis- nejauku labai
Tai manau tos, kurios žadate lankytis pas tą patį gydytoją, drąsiai klauskit dėl kortelės. Pati būsiu išdirbusi apie 1,5 metų savo darbovietėje, jaučiuosi pilnai duoklę atidavus
O iš tiesų dėl stažo mažiausiai reikia nerimauti, reikia džiaugtis ir saugoti save
Labukas, vis skaitinėdavau įvairias temas, planuojam plius minus nuo Gruodžio mėnesio ir šiandien pasidariau po darbo testą, kaip suprantu kibimas įvyko!💫 labai pergyvenu pirmas nėštumas gyvenam ne LT, po velykų kaip tik grįžtam atostogų tai manau pirmas vizitas bus Lietuvoje... Bet manau dar reikes pasitestuot su kitų gamintojų testais kažkaip visdar sunku patikėti🙈 pagal skaičiuoklę rodo lapkričio 26d. 
Justeeb parašė:
Labukas, vis skaitinėdavau įvairias temas, planuojam plius minus nuo Gruodžio mėnesio ir šiandien pasidariau po darbo testą, kaip suprantu kibimas įvyko!💫 labai per…
Sveikinu, kibimas įvyko ir gyventojas pilvelyje yra 3-4savaites pas jus ☺️ paklaukite dar savaitę ir pasidarykite dar vieną tokį testą. Tada turėtų rodyti 2-3 arba 3+ 😉 jeigu kita savaitę pabaigoje pamatysite 3+ reiškia laukiates virš 5sav
Sveikos, jungiuosi ir as

Labai laukta, planuota
Bet iskart uzpyole didziulis nerimas
Tai antras nestumas, pirmasis baigesi persileidimu praita vasara liepos men. Pirmo nestumo metu pirmaji skana atlikau Lietuvoje 8sav + 3d, skanas rode turbut tai vadintusi nesivystyma ar atsilikima, nes pagal matmenis nestuma rode 2 sav mazesni, sirdute plake. To pasekoje gyd israse progesterona gert 2 tabl dienoj. Po savaites persileidau...
Gyvenu uk, cia manes nieks nepriims anksciau kaip 10 sav.. tiesiog nzn ka daryt... vartot savavaliskai ta progesterona? Turiu likusio... nu bet nelogiska... skana daryt privaciai peranksti db tik 4 sav+ 3d.. beja man 39 metai. Bandau nepanikuot nu bet sunkiai sekasi...
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai