Jola. parašė:
Jo mazaspas mane hcg panasus apie 1000 bet PRG 85 realiai
Planiukių grupėje nuramino, kad viskas gerai, nes rezus matavimo vienetai visai kitokie nei pvz antėjoje 🤗
Jola. parašė:
Jo mazaspas mane hcg panasus apie 1000 bet PRG 85 realiai
Planiukių grupėje nuramino, kad viskas gerai, nes rezus matavimo vienetai visai kitokie nei pvz antėjoje 🤗
Mysan parašė:
Aaa! Tai super 🥰
Jola. parašė:
Pastebejau, kad man paskausta pilva taip lyg mm bet aišku labai lengvai taip labai nesijaučia , bet yra tas keistas jausmas. Iš proto išeisiu iki tos 7sav 😀 su abie…
Man taip pat 🙈 tie skausmeliai nelabai patinka, bet kaip ir normalu 🤷🏼♀️ 🤔
O aš negaliu gulėti, sode darbai laukia jau, o tuoj ir daržų sezonas... 🙈 kažkaip atrodo visai gerai jauciuosi, ta energija tokia banguojanti, tai kai užeina antplūdis lekiu pasidarbuoti. Va ir ryte su mažuoju žoliapjovę pasikurėm ėjome darbuotis, dabar kaip ir maudžia biški pilvą, miegas ima... Galvoju kaip čia reiks nepersistengti, pailsėti ir tuo pačiu visus darbus pasidaryti 🙈🫣🤞
Jola. parašė:
Kosmaras kaip noriu silkes ar žuvies rūkytos... baisu. Į valgyt negaliu nes nesu toksoplazmoze sirgus 😀 praeitus nėštumus nežinojau ir galvos neskaudejo
Kas čia per liga? Aš ne visiškai apsiskaičiusi 😁🙈
Bona parašė:
Kas čia per liga? Aš ne visiškai apsiskaičiusi 😁🙈
Parazitine liga 😀 kur buna žalioj mėsoj ir pan kirmeliukai 😀
Jola. parašė:
Parazitine liga 😀 kur buna žalioj mėsoj ir pan kirmeliukai 😀
Aaaa fuuuuj 😁😁😁
Jola. parašė:
Kosmaras kaip noriu silkes ar žuvies rūkytos... baisu. Į valgyt negaliu nes nesu toksoplazmoze sirgus 😀 praeitus nėštumus nežinojau ir galvos neskaudejo
Ir mane ant silkės traukia 🙈
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai