BriJan parašė:
Suprantu Jus.🌷
Aš su dvyniais buvau priaugusi 45kg..🫣🫣
Aš su pirmu 20kg su antru vaiku irgi 20kg, dabar irgi bijau tiek priaugt, nes ir taip sveriu daugokai. O dar labiau bijau gydytojos, nes griežtai pasakė žiūrėti ką valgau 😅
BriJan parašė:
Suprantu Jus.🌷
Aš su dvyniais buvau priaugusi 45kg..🫣🫣
Aš su pirmu 20kg su antru vaiku irgi 20kg, dabar irgi bijau tiek priaugt, nes ir taip sveriu daugokai. O dar labiau bijau gydytojos, nes griežtai pasakė žiūrėti ką valgau 😅
skarlete parašė:
Kol kas tik nukrito pusė kg 😂 bet man pvz irgi dėl to neramu, nes gal jau būtų laikas imti matytis pilvukui ir augti svoriui, o pas mane nieko kol kas, pilvas vakar…
Sveikos, na pas mane trečias nėštumas, bet pilvukas dar tikrai nesimato, nebent vakarais papučia. Svorio ir nepriaugau, realiai dar net šiek nukrito. Kad tie mūsų vaikučiai dar labai maži iš kur tas svorio prieaugis bus
Ideja parašė:
Sveikos, na pas mane trečias nėštumas, bet pilvukas dar tikrai nesimato, nebent vakarais papučia. Svorio ir nepriaugau, realiai dar net šiek nukrito. Kad tie mūsų v…
O man pirmas nėštumas, dar tik 12 savaičių bus ir jau matosi. Netelpu nei į vienus džinsus🤦🏼♀️ Nesu stambi, bet turiu mioma 5,6cm gimdoje, tai įtariu ir ji apimtis padidina. 🙈
Mystery parašė:
O man pirmas nėštumas, dar tik 12 savaičių bus ir jau matosi. Netelpu nei į vienus džinsus🤦🏼♀️ Nesu stambi, bet turiu mioma 5,6cm gimdoje, tai įtariu ir ji apimtis…
Oi patikekit, man irgi pirmas, bet jau pilvo niekaip neina nuslept🙈 bet as irgi turiu mioma, gal tikrai ji turi itakos...
JOLE- parašė:
Kaip galvojate ar galima gerti tokį magnio kompleksą?
O kas per sudėtis? Man vaistinėj sakė gerti vien magnį, gali būti su b6, bet be kalio
EliNora parašė:
O kas per sudėtis? Man vaistinėj sakė gerti vien magnį, gali būti su b6, bet be kalio
17 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai