sveikutes mamytes,nestukes ir ir nesenai issilukstenusios mamytes
,3 dieneles nebuvau,o jau sms virs 1000
,tai tikrai neperskaityciau prie geriausiu noru
Radau laisva minutele,kol mano mazyle miega,mamytes gal jus su pienuko nutraukinejimu buvot susidurusios,ar galetu mehaninis pientraukis istraukti pienuka,nes rankinis neistraukia,o su rankom,tai kazkoks kosmaras
.
Na parasysiu savo gimdymo istorija,kuria buvau zadejus,ketvirtadieni vakarre ,kai pradejom su vyru maratona po ligonine,tai penktadieni paskyre vizita pas gydytoja,ten dare ekoskopa,tonusiukus klause,ir nusprende,kad man 15 d,nera daugiau ko laukti skatinti gimdyma,nes dukryte buv pasiruosus iseit i si pasauli
,sestadieni nuvazevom 9 val ryte i pagulde i palata,ir 12 val suleido skatinamos zeles ,jin veikia 6 val,iskankino 13val su ta zele ,o gimda atsidare ,tik 2 cm,ir daugiau nieko,ten ant tokio bizeko buvom papuole,tai,kad niekas neatejo,neprisipraem,net apziuret ar paaiskint,sako gulek ir lauk ,kol prasides saremiai,nu zodziu pralaukem iki 2 val nakties,su didziausiais skausmeliais,ir siaip netaip per triuksmus vyras pasikviete gydytoja,kad viska paaiskintu,kodel niekas daugiau man nieko nedaro,tai pasiteisinimas buvo toks,kad lb daug gimdanciu ir kraujuojanciu moteru,o jusu zmona dar gali laukti,kada atsilaisvins gimdykla ,mes ja paiimsim,tai pasiule man paracitamoli ir miegiui tablete,nes sako,turi paiilseti,sitiek issikankinus,nes paskui pati nepagimdysi.Na ta nakti kainavo lb daug nervu ,streso ir .t.t..t.jau net buvau ir apie namaus pagalvojus,kad reik vaziuot,bet neisleido,sekmadieni puse 12val atejo midwaif ir sako rinkites daiktus,ir vaziuojam i gimdykla,nuosirdziausiai musu atsiprase,kad vakar negalejo priimti ,nes apie 20 naujagimiu prieme ta para.Ten gimda buvo 2-3 cm tik atsidarius,bet gydyja nuramino,sako bandysim prakirpti vandenys,jeigu pasiseks,jus greit turesit savo leliuka,jeigu ne,tai teks vel statyti laseline,ir laukti
.Bet pavyko viskas puikiai,12 val prakirpo vandenys,ir gimda lb greit atsidare,13 val prasidejo gimdymas,o 14:48 as jau turejau dukryte 4kg 030gr ir 50 cm
As tik plysau,bet susiuvo gerai,patenkinta as ju darbu ir prieziura,neziurint i ta sestadieni ,kuri taip mane iskamavo,viskas pasimirso,kai prisiglaudziau savo dukryte,kadangi buvom abi sveikos,tai mus israse,jau pirmadieni per pitus namo
Dabar dar tik nugara lb skauda,bet gal turi laiko praeiti ,kad viskas susitvarkytu,nes vakar tik savitele buvo
,bet dar dziaugiuos,kad pavyksta nusikratyti kg ,nes buvau priaugus 21kg, 10kg palikau ligonineje,ir 3 kg jau namie numeciau
,beliks dar 8 kg atsikratyti kazkaip
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai