galaxyy parašė:
tegul spaudinej,jeigu neturi kas ka veikt![]()
![]()
o tai sauni dovana
as kaledoms ir ji gavau bet kai gavau prasikeikiau kol pripratau,tie mygtukai mazi o dbr jau rasau su abiems rankoms
pats geriausias tel dbr
galaxyy parašė:
tegul spaudinej,jeigu neturi kas ka veikt![]()
![]()
o tai sauni dovana
as kaledoms ir ji gavau bet kai gavau prasikeikiau kol pripratau,tie mygtukai mazi o dbr jau rasau su abiems rankoms
pats geriausias tel dbr
Linute26Uk parašė:
o tai sauni dovanaas kaledoms ir ji gavau bet kai gavau prasikeikiau kol pripratau,tie mygtukai mazi o dbr jau rasau su abiems rankoms
pats geriausias tel dbr
![]()
as taip pat jo lb norejau man kaiptik ta klaviatura lb patink tai snd ziurinejau kol viska radau
bet dbr tai lb dziaugiuos
koki blackbery tau padovanojo?
O
galaxyy parašė:
as taip pat jo lb norejau man kaiptik ta klaviatura lb patink tai snd ziurinejau kol viska radaubet dbr tai lb dziaugiuos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
va lekiau pazet ant dezes,blackbery 8520
parasyta taip
zinau kad dar yra kazkoks brangesnis
galaxyy parašė:
as taip pat jo lb norejau man kaiptik ta klaviatura lb patink tai snd ziurinejau kol viska radaubet dbr tai lb dziaugiuos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Man kai maziukas miega geru ten zaidimu yra ir internetas viskas
zaidziu as ten pokeri visada tam tel,o manasis kai grysta is darbo ji ir okupuoja su to zaidimu
sakau reikejo ir tau toki pasidovanoti,jis HTC pasidovanojo
Sveikos mamytes
Norejau paklaust jusu patarimo, pakeiciau misinuka,vietoj Aptamilio atpilinejantiems pradejom gerti Hipp combiotik ir valgom ryziu kose ir ryziu su kukuruzais. jau trecia diena mazius kakoja zaliai,kaip varske,siandien ir su gleivem Kaip manot,kas netinka,ar misinukas ar ryziai su kukuruzais,nors tos koses valgem tik 2 kartus ir labai mazai. Siaip ryziu kose valgom jau antra savaite ir visa laika kakojo normaliai. Tai gal tas Hippas netinka?
ssaulaite parašė:
Sveikos mamytesNorejau paklaust jusu patarimo, pakeiciau misinuka,vietoj Aptamilio atpilinejantiems pradejom gerti Hipp combiotik ir valgom ryziu kose ir ryziu su kukuruzais. jau trecia diena mazius kakoja zaliai,kaip varske,siandien ir su gleivem Kaip manot,kas netinka,ar misinukas ar ryziai su kukuruzais,nors tos koses valgem tik 2 kartus ir labai mazai. Siaip ryziu kose valgom jau antra savaite ir visa laika kakojo normaliai. Tai gal tas Hippas netinka?
Gali buti kad Hippas netinka kol organizmas persilaus,jei zaliai kakoja kazkas maziukui su zarnynu yra
Labukas beja ;)
ssaulaite parašė:
Sveikos mamytesNorejau paklaust jusu patarimo, pakeiciau misinuka,vietoj Aptamilio atpilinejantiems pradejom gerti Hipp combiotik ir valgom ryziu kose ir ryziu su kukuruzais. jau trecia diena mazius kakoja zaliai,kaip varske,siandien ir su gleivem Kaip manot,kas netinka,ar misinukas ar ryziai su kukuruzais,nors tos koses valgem tik 2 kartus ir labai mazai. Siaip ryziu kose valgom jau antra savaite ir visa laika kakojo normaliai. Tai gal tas Hippas netinka?
O seip kasdien kakoja? nes mano mazius ir kakokjo zaliai,tai jam buvo viduriukai uzketeja tai matyt organizme viskas uzsilaike... kiek zinau nuo ryziu viduriukai keteja... gal sunkiai leliukas kakoja tdl ir su gleivemis...
Linute26Uk parašė:
Gali buti kad Hippas netinka kol organizmas persilaus,jei zaliai kakoja kazkas maziukui su zarnynu yraLabukas beja ;)
Labuka
tai vat,dabar galvoju,kai pradejau grynai Hippa duoti tai ir pradejo kakot zaliai. reikia jauciu keist i aptamili vel,tik paprasta
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai