Vėžiukė parašė:
tai yra extra kabinetai, kur tą pačią ar ant rytdinos apžiūri ir tvarko.
tai dave numerius pasake skambinti teirautis gal kur skubiai gales primti
Vėžiukė parašė:
tai yra extra kabinetai, kur tą pačią ar ant rytdinos apžiūri ir tvarko.
tai dave numerius pasake skambinti teirautis gal kur skubiai gales primti
Vėžiukė parašė:
o ten skyle, tai gal kokios degtinej mirkytos vatos?
o skyle as visa diena tik ta ir darau vatike su vodka bet nieko :(dar labiau uzskaudinau tai net seiliu nurit negaliu taip skauda kai liezuvis liecia danti :((((
enorabuena parašė:
ir kas tas nhs?
tao tokia balta kortele, parasytas tavo vardas, pavarde, lygtais nuo 25 savaites ik atsiunčia ją, bet turi mw uzpildyti popierius.
Vėžiukė parašė:
tao tokia balta kortele, parasytas tavo vardas, pavarde, lygtais nuo 25 savaites ik atsiunčia ją, bet turi mw uzpildyti popierius.
man jau seniai ja atsiunte iki 12 savaites net
enorabuena parašė:
o skyle as visa diena tik ta ir darau vatike su vodka bet nieko :(dar labiau uzskaudinau tai net seiliu nurit negaliu taip skauda kai liezuvis liecia danti :((((
vandens su druska tirpalu skalauk, skausma nuima ir uzdegima mazina. Ibuprofeno gerk jei nemaitini krutim. Pas mus tai yra telefonas NHS Direct, tai jei kas atsitinka ar vaikui ar siaip seimoj, ten skambinam ir jie sujungia kur reikia arba nr duoda ar sako kur vaziuot. Ta numeri health visitor turetu duot, manau kad jis ten rajoninis tai jei savo duosiu tau gali netikt.
oj atsiprasau pagalvojau kad pagimdzius jau , o tik pamaciau kad nestuke dar, tai paracetamolio gali gert tik.
Ematsu parašė:
Sveikos, norėjau paklausti, ką reikia daryti, norint gauti NHS kortelę ? Ir kur ji galioja? Ar tik UK? Ir kokios jos privilegijos ? Ačiū![]()
Sveika.Ta kortele midw.tavo jau turejo tau padaryti,nes man kai nuejau pirma karta pas ja ji man viska padare,ir man atejo i namus,jau seniai pries du menesius kokius.Su ta kortele tau bus nemokamai dantistas,ir vaikui vaistai kiki kol vaikeliui metukai sueis,as va irgi dabar eisiu pas dantiste dantuku gidyt,jau uzsirigistravau
Ematsu parašė:
Sveikos, norėjau paklausti, ką reikia daryti, norint gauti NHS kortelę ? Ir kur ji galioja? Ar tik UK? Ir kokios jos privilegijos ? Ačiū![]()
ja duoda neščioms, kadangi pas tave didelis vaikas, tai jei gaunat taxus turėjot gaut, jie patys atsiuncia.
man pačiai niekas ir nebūtų davęs tos kortelės..
nuėjau į GP registratūrą, pasiprašiau formos (toks žalias lapas) ir padavė..(nebepamenu kaip vadinasi, bet sakyk, kad dėl kortelės nhs) užsipildžiau, ten pat registratūroj štampą uždėjo.. ta forma duoda kartu su voku (jau su adresu).
manau ji galioja tik UK.. išrašant vaistus ir pas dantistus.. metus laiko po vaiko gimimo..
Rūtelėlė parašė:
man pačiai niekas ir nebūtų davęs tos kortelės..![]()
nuėjau į GP registratūrą, pasiprašiau formos (toks žalias lapas) ir padavė..(nebepamenu kaip vadinasi, bet sakyk, kad dėl kortelės nhs) užsipildžiau, ten pat registratūroj štampą uždėjo.. ta forma duoda kartu su voku (jau su adresu).manau ji galioja tik UK.. išrašant vaistus ir pas dantistus.. metus laiko po vaiko gimimo..
tai nuo midw priklauso,maniske man pati israse,as net nebezinojau kas tai per kortele ir apie ja nesu girdejus anksciau,kai nuejau uzpilde man viska ir atejo per 2 savaites i namus
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai