Šilo_uoga parašė:
Oi čia mes aptarinėjam zemynazemyna problemą, man tfu tfu tfu dar nėra tokiu problemų :))
Bet tai kiek daug psichiniu žmonių. Aš nuostaboj esu. Griauna savo vaiku gyvenimus, daro juos nelaimingus. Kas čia per tėvai..
Šilo_uoga parašė:
Oi čia mes aptarinėjam zemynazemyna problemą, man tfu tfu tfu dar nėra tokiu problemų :))
Bet tai kiek daug psichiniu žmonių. Aš nuostaboj esu. Griauna savo vaiku gyvenimus, daro juos nelaimingus. Kas čia per tėvai..
Atsakysiu bendrai visoms. Na vyras irgi apsales. Nieko pries sulaukt arba nuvaziuot isiaiskint. Bet jo harakteris ir budas ne toks , kad sakyt ir priestaraut.jis geriau maziau bendraus bet nepasakys, lad jauciasi izeistas. Jai i akis gali kazkas apie ji sneket blogai jis pasijaus nuskriausta namie man issipasakos, pabus vienas,issikraus fiziniam darbe ir toliau bendraus lyg niekur nieko. Jie nori mus kontroliuoti, o as visai nenoriu buti kontroliuojama ir nereikia cia man seimos ko troliuoti. Tai pagal juos jau as isskyriau ju seima atemiau is ju vaika. Jie tik padet nori. Bet nu sori...atvaziuot kazka daryt neprasomiems o poto priekaistaut , kad ir taip sunku , viskam laiko nera o dar reikia jiems ta ana padaryt ir pasakot kitiems, Kai mes net neprasom to daryt. Tai dabar jau net taip turi but jai noriu ka nupirkt vaikui pirma ju atsiklaust nes vaikas ir taip visko pilna turi. Jai atveza koki siuntini jau vel kaip cia taip pinigus leidzia.skaiciuoja kiek ka gaunam ir ka perkam. Pasiskaiciave kiek uzdyrbam ir kodel isleidziam. Ir visa ta ne tiesiai i akis pasake o kitiems. ?
MonoVyt parašė:
Mano uosviai tai tokie mazdaug kraunasi kraunasi, ateina laikas isleist gara , isleidzia ir vel poto bendrauja lyg niekur nieko ? niekad to nesupratau. Ale va atejo ir mano eile. Nu as tai nezadu toliau bendraut lyg niekur nieko.
zemynazemyna parašė:
Mano uosviai tai tokie mazdaug kraunasi kraunasi, ateina laikas isleist gara , isleidzia ir vel poto bendrauja lyg niekur nieko ? niekad to nesupratau. Ale va atejo…
Nu jie matomai pripratę negaut atkirčio atgal, kaip sakot, vyras jūsų savyje palaiko, paliūdi ir viskas tuom baigta. Tai jie turbūt ir nežino ką reiškia kai kažkas už save pastovi.
zemynazemyna parašė:
Atsakysiu bendrai visoms. Na vyras irgi apsales. Nieko pries sulaukt arba nuvaziuot isiaiskint. Bet jo harakteris ir budas ne toks , kad sakyt ir priestaraut.jis ge…
Jus jauni gal labai? Nors landiems tevams amzius nesvarbus... ? Jei kietakiause esat, tai ir isdrebkit, tegu zino, kad jus zinot, nes jeigu nieko nedarysit, tai niekas ir nesikeis ?
Mano anyta taip pat galvoja,kad va vyras kiek daug padaro namie ir t.t
Nes mato tik savo sunu.Nutraukiau santykius ir ramu.Nesu ju islaikoma,nesu 16 mete su vaiku ant ranku,negyvenu ju namuose.Esu suaugusi moteris,kuri jau 17 metu yra ju sunaus antroji puse.Gana,kentejau,taikiausi prie ju..O dabar galvoju tik apie save ir savo seima.
Ajiluj parašė:
O ne paprasciau paskambinti ir pasiklausti kokias nesamones kalba, as nuvaziuociau kavos, ir prie stalo i akis ziuredama ramiai pasiklausciau, kodel svetimiems apka…
Telefonu negerai.Lengva issigint.Lengva pameluot..
Marr parašė:
Jus jauni gal labai? Nors landiems tevams amzius nesvarbus... ? Jei kietakiause esat, tai ir isdrebkit, tegu zino, kad jus zinot, nes jeigu nieko nedarysit, tai nie…
Tikrai ne jauni.jau abiems virs 30.turim savo du vaikus.?
Šilo_uoga parašė:
Nu jie matomai pripratę negaut atkirčio atgal, kaip sakot, vyras jūsų savyje palaiko, paliūdi ir viskas tuom baigta. Tai jie turbūt ir nežino ką reiškia kai kažkas …
Taip taip. Uosvis yra labai grieztas ir niekas jam i akis nieko nesako tiesipg patyli.kaip sakoma duok durniui kelia.
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai