bellaaa parašė:
Ar gali but testas melagingas? Esu 35m antra vaikeli planavom ilgai bet nesitiki kad uzkibo. Pasidariau testa nesitikedama nieko bet pasirode dvi juosteles, gavau s…
Ryskiai teigiamas, nzn kodel netikit🤷♀️pasidarykit krauja
bellaaa parašė:
Ar gali but testas melagingas? Esu 35m antra vaikeli planavom ilgai bet nesitiki kad uzkibo. Pasidariau testa nesitikedama nieko bet pasirode dvi juosteles, gavau s…
Ayta parašė:
Nes bandem 2m ir nesigavo. Jau buvau susitaikius su mintim kad matyt nieko ir nesigaus. Uztat ir nustebau kai pamaciau 2 juosteles. Tiesiog sokas
aisku pabandysiu pakartot testa ryt ryte
mes anglijoj kraujo tyrimo nedaro
bellaaa parašė:
Nes bandem 2m ir nesigavo. Jau buvau susitaikius su mintim kad matyt nieko ir nesigaus. Uztat ir nustebau kai pamaciau 2 juosteles. Tiesiog sokasaisku pabandysi…
Supratau, kartokit, bet nu man cia teigiamas aiskiai, o stebukleliai aplanko, kai nesitikim😉beje kada mm?
Ayta parašė:
Supratau, kartokit, bet nu man cia teigiamas aiskiai, o stebukleliai aplanko, kai nesitikim😉beje kada mm?
Turejo but balandžio 3d.
bellaaa parašė:
Turejo but balandžio 3d.
Tyliai sveikinu, lengvo laukimo🤗
Pypacka parašė:
Sveikos merginos, ar galiu tyliai džiaugtis, mėnesines vėluoja 3 dienas prie savaite truputeli patepliojo, planavom 3 metus todėl labai sunku patikėti, kad testas t…
Siūlau naudoti kitą testą, šitie baisūs melagiai, man tokį rodė ir po to mm atėjo.
Juussttee88 parašė:
Sveikos😊12 d turejau santykius, spermos patekos mazai. Ar galejau pastoti? Menesines 24d.
Taip, galejote. Uztenka vieno spermiuko kad pastoti, tad net patekus mazam spermos kiekiui, mylintis per vaisingas dienas, pastojimo tikimybe didele.
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai