bellaaa parašė:
Ar gali but testas melagingas? Esu 35m antra vaikeli planavom ilgai bet nesitiki kad uzkibo. Pasidariau testa nesitikedama nieko bet pasirode dvi juosteles, gavau s…
Ryskiai teigiamas, nzn kodel netikit🤷♀️pasidarykit krauja
bellaaa parašė:
Ar gali but testas melagingas? Esu 35m antra vaikeli planavom ilgai bet nesitiki kad uzkibo. Pasidariau testa nesitikedama nieko bet pasirode dvi juosteles, gavau s…
Ayta parašė:
Nes bandem 2m ir nesigavo. Jau buvau susitaikius su mintim kad matyt nieko ir nesigaus. Uztat ir nustebau kai pamaciau 2 juosteles. Tiesiog sokas
aisku pabandysiu pakartot testa ryt ryte
mes anglijoj kraujo tyrimo nedaro
bellaaa parašė:
Nes bandem 2m ir nesigavo. Jau buvau susitaikius su mintim kad matyt nieko ir nesigaus. Uztat ir nustebau kai pamaciau 2 juosteles. Tiesiog sokasaisku pabandysi…
Supratau, kartokit, bet nu man cia teigiamas aiskiai, o stebukleliai aplanko, kai nesitikim😉beje kada mm?
Ayta parašė:
Supratau, kartokit, bet nu man cia teigiamas aiskiai, o stebukleliai aplanko, kai nesitikim😉beje kada mm?
Turejo but balandžio 3d.
bellaaa parašė:
Turejo but balandžio 3d.
Tyliai sveikinu, lengvo laukimo🤗
Pypacka parašė:
Sveikos merginos, ar galiu tyliai džiaugtis, mėnesines vėluoja 3 dienas prie savaite truputeli patepliojo, planavom 3 metus todėl labai sunku patikėti, kad testas t…
Siūlau naudoti kitą testą, šitie baisūs melagiai, man tokį rodė ir po to mm atėjo.
Juussttee88 parašė:
Sveikos😊12 d turejau santykius, spermos patekos mazai. Ar galejau pastoti? Menesines 24d.
Taip, galejote. Uztenka vieno spermiuko kad pastoti, tad net patekus mazam spermos kiekiui, mylintis per vaisingas dienas, pastojimo tikimybe didele.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai