Saulejs parašė:
O kaip rasti ta grupe? ;)
Paieškoj suveskit nėštumo testai melagiai ar kažkaip panašiai.
Saulejs parašė:
O kaip rasti ta grupe? ;)
Paieškoj suveskit nėštumo testai melagiai ar kažkaip panašiai.
Sveikos, turėjau susirgti 24d šio mėnesio, tačiau susirgau 20d. Simptomų, kuriuos jausdavau anksčiau ateinant toms dienoms, nejaučiau. Savaitę jau su virš krūtinė pasidariusi jautri, skausmas lyg ir jaučiamas, šiek tiek irzlesnė jaučiuosi, dažniau i tualetą einu. Su vyru nesisaugojom, norim leliuko. Šį ryt pasidariau testą, tai iš pradžių rodė, kad neigiamas, vėliau iš smalsumo pasižiūrėjau po kelių valandų, ir matosi antra juostelė, vaiduokliukas. Kaip manot, ar galima pradėt džiaugtis jau, ar dar truputį palaukt? 🧐😊
rutele456 parašė:
Sveikos, turėjau susirgti 24d šio mėnesio, tačiau susirgau 20d. Simptomų, kuriuos jausdavau anksčiau ateinant toms dienoms, nejaučiau. Savaitę jau su virš krūtinė p…
Sveikinu 🧸
rutele456 parašė:
Sveikos, turėjau susirgti 24d šio mėnesio, tačiau susirgau 20d. Simptomų, kuriuos jausdavau anksčiau ateinant toms dienoms, nejaučiau. Savaitę jau su virš krūtinė p…
Pirkit kitą testą ir vertinkit po kelių minučių, o ne kelių valandų. Po laiko daugelis testų meta išdžiūvimo linijas.
Sveikutės, mano mėnesinės pask. karta buvo liepos 4d. Ciklo ilgumas būna iki 40d. Dariausi kelis testukus, is pradžių mete vaiduoklius, tada pakartojau dar viena tai jau || buvo gan gerai matoma ir jau vaiduokliu nebepavadinciau, uz 2d pakartojau dar viena ir vel vaiduokli rodė, tai dabar esu pasimetusi, ar kuriai yra taip buve? Idomios jūsų nuomonės 🙂ar as galiu būti nėščia? 
Saulute26 parašė:
Sveikutės, mano mėnesinės pask. karta buvo liepos 4d. Ciklo ilgumas būna iki 40d. Dariausi kelis testukus, is pradžių mete vaiduoklius, tada pakartojau dar viena ta…
Saulute26 parašė:
Sveikutės, mano mėnesinės pask. karta buvo liepos 4d. Ciklo ilgumas būna iki 40d. Dariausi kelis testukus, is pradžių mete vaiduoklius, tada pakartojau dar viena ta…
Pasidarykit hcg tyrimą ir bus aišku 🎈
Saulute26 parašė:
Kasetės dažnai vaiduoklius meta, jomis tikėt galima tik tada, kai būna ryškios dvi juostelės, o pas jus nei viename teste to nėra... Darykit HCG kraujo tyrimą ir bus aišku. Ar bent jau išmėginkit kitokius testus. Bet jei vėluoja jau ~2 savaites, testai turėtų būti ryškiai teigiami, tad labai didelių vilčių nedėčiau.
paneleparren parašė:
Pasidarykit hcg tyrimą ir bus aišku 🎈
Pas mus sunku pasidaryti kraujo tyrimus dabar😒
Agrastėlis parašė:
Kasetės dažnai vaiduoklius meta, jomis tikėt galima tik tada, kai būna ryškios dvi juostelės, o pas jus nei viename teste to nėra... Darykit HCG kraujo tyrimą ir bu…
Su pirmu nėštumų ir dariausi kasėte, tai ir tokie blankus buvo
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai