sakale123 parašė:
Mes taip pat jau dziaugiames savo dukryteGime gruodzio 23d. 52cm. 3190g. Vardas Esmilė
![]()
Sveikinam, grazus ir retas mergaites vardas
sakale123 parašė:
Mes taip pat jau dziaugiames savo dukryteGime gruodzio 23d. 52cm. 3190g. Vardas Esmilė
![]()
Sveikinam, grazus ir retas mergaites vardas
sakale123 parašė:
![]()
Labai gražus mergytės vardas
Sveikinam
ievi parašė:
Nea, as nezadu mesti zindymo, tik taip paverkiau![]()
O jusu su mp tik du kartus tustinasi? Mano matyt kazkokie sikniukai, abu po kiekvi…
Pritariu:))) pirma atsisake valgyt is kruties, tad irgi sakyciau kad pliusu netaip ir mazai.. antra noriai valgo is kruties tai, aisku, kad ir toliau taip maitinsimes kiek jai reikes:))
derigana parašė:
sakykit,mamytes,kurias kirpo ir siuvo,kiek ilgai jums viską skaudėjo ir buvo istine? Ar geriau daugiau vaikscioti,ar vis tik poilsio reikia? Gal ka naudojot,kad maž…
Žvakutę dar gimdymo namuose gulint davė. Man tai skausmas nebuvo kažkoks ypatingas,bet gyjimas trunka ilgokai
Tiesiog dažnai apsiplaut ir purškiau "octenisept".
Kad savaitę sunkokai buvo judėt ir sėdėt negalėjau tai faktas..
derigana parašė:
sakykit,mamytes,kurias kirpo ir siuvo,kiek ilgai jums viską skaudėjo ir buvo istine? Ar geriau daugiau vaikscioti,ar vis tik poilsio reikia? Gal ka naudojot,kad maž…
Man siandien 3 dienos po gimdymo- skausmo nejauciu nors kirpta ir siuta. Jauciu tik patinima tenais. Siaip judu neguliu. 2 diena man buvo baisiausia. Nuo skausmo paracitamoli tik vartojau. Cia airijoj zaizdos valymas tik svariu vandeniu.
derigana parašė:
Man tai labai skaudėjo, nes daug kirpo. Tai pirma savaite buvo košmariška, gerdavau paracetamoli kai labai skaudedavo. Dabar jau antradienį bus dvi savaites, tai jau galiu sedet.
derigana parašė:
Man kirpo ir siuvo, tai, kaip gydytoja ir minejo, prireike apie 10 dienu, kad nieko nesijaustu jau.. pradzioj labai tempe, paskui niezejo.. apsiprausinejau vandeniu, man gydytojai jau ligonineje sake, kad reikia kio daugiau judet neuzsigulet, kad greiciau prasivalytu
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai