Giita parašė:
Aš pirmojo![]()
Giita parašė:
Aš pirmojo![]()
Bonse parašė:
Jei rasite kokiu nemokamu kursu, uzsiemimu naujoms mamytems - informuokite cia![]()
nes planuoju jau knygas pradet pirktis![]()
Būtinai informuočiau, nes man irgi labai aktualu
Knygų kol kas neperku, tikiuosi iš draugių pasiskolinti kai jau pranešiu kad laukiuosi. Nes kol kas laikau paslaptyje, todėl pradžiai skaitinėju visokią info internete
Bonse parašė:
Jei rasite kokiu nemokamu kursu, uzsiemimu naujoms mamytems - informuokite cia![]()
nes planuoju jau knygas pradet pirktis![]()
Man vyras jau nupirko viena knyga,tarp kitko ji akropolyje,vilniuje pegasus vietoje 100lt,46lt kainuoja nesciosios knyga kiekvienao dienai,as kiek spwjau pavartyt,paskaityt man labai patiko:))
-angeliuke- parašė:
Būtinai informuočiau, nes man irgi labai aktualuKnygų kol kas neperku, tikiuosi iš draugių pasiskolinti kai jau pranešiu kad laukiuosi. Nes kol kas laikau pasla…
Sveikasmazylis.lt yra nemokami kursai,rengiami beveik visose poliklinikose,tik matyt jau veliau i tuos kursus reik eit
jei kas eis,butinai parasykite atsiliepimus
artitoli parašė:
As ir planuoju lankyti nestukiu mankstas arba baseina gemmoje, kai tik bus 12 sav sueje. Gal kas nors jau ten lanko/lanke?![]()
Gemmoje as buvau karta mankstoje su pirmu nestumu, nepatiko nes sale maza. Labiausiai nepatiko, nes patekt ten i mankstas sunku, uzraso ateit po dvieju sav. Gal pastoviai lankant pavyktu i kazkoki ritma isivaziuot. Mankstas lankiau Stimulus,o baseina Sugiharoj
-angeliuke- parašė:
Labas. Aš laukiuosi pirmojo leliuko![]()
Aš irgi pirmosios :))
artitoli parašė:
O kaip jums merginos ar neatsirado keistu noru maisto atzvilgiu?man baisiai norisi greito maisto ir mesos:)) bet nuo vistienos greit sirdele supykina..
![]()
Man atsirado, pradėjau valgyt tą, ko niekada nevalgydavau...
rrprecious parašė:
Aš irgi pirmosios :))
Is kur zinot, kad pirmosios?
albertina parašė:
Is kur zinot, kad pirmosios?
va va, geras klausimas. Aš kažkaip jaučiu, kad berniuką nešioju, na bet laikas parodys
Nežinau ant kiek čia tiesa, bet galima įdomumo dėlei šiek tiek pažaist
www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/Mamoms_ir_teciams/Sunaus_ar_dukros
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai