galadriel parašė:
Oij, visko nesurinksiu![]()
Oj tikrai jau
per daug būtų
galadriel parašė:
Oij, visko nesurinksiu![]()
Oj tikrai jau
per daug būtų
fenix parašė:
Aš tai taip ir maniau, irgi taip daryčiau (tik garantuotai sustočiau, jeigu vairuoju). Bet tame ir yra terliūzė - visi ten termosiukai, buteliukai, miltukai ir t.t.…
Teisngai čia kas kam patogiau,ir net neverta ginčytis ar diskutuoti nes visom vienodai negali būt
Šilo_uoga parašė:
Na taip, tikrai negalima ginčytis kas kam patogiauvieniems patogiau iš Vilniaus į Kauną tiesiai važiuot, kiti visada važiuoja per Alytų ir nepasiduos, kad taip …
Tai jo jo,nes iš mano puses tai aš važiuoju tiesiai kitos per aplink,pvz fenix iš savo puses irgi galvoja jog varo tiesiai nors iš mano pusees atrodo kitaip.
O šiap tikrai labai dažnai girdžiu jog maitinti mp reik daug pastangų ,tai nesupratau sakote jog sunku o kai pasikreipia kalba jog su pm lengviau visada sakote ne su mp lengviau,man kaip išbandžius šiuos du būdus tai galiu pasakyt net akys prašviesiejo kai pradėjau maitint pm atrdodo jog net dalį nuovargio kas nuėmė,nors primenu jum jog su maniškė nebuvo probelmu valge gerai pieno buvo.
Vabaliukas09 parašė:
Tai jo jo,nes iš mano puses tai aš važiuoju tiesiai kitos per aplink,pvz fenix iš savo puses irgi galvoja jog varo tiesiai nors iš mano pusees atrodo kitaip.
Tai nuo ko tos akys buvo patamsėjusios ir nuovargis apėmęs, jei su žindymu nebuvo problemų, valgė gerai ir pieno buvo?
Vabaliukas09 parašė:
Tu man gali nieko neprimint, nelabai man reikia čia tų tavo išvedžiojimų
tikriausiai laikei papus atskirai kažkur antigravitaciniam kambary, kad tik nenutystų ir atėjus laikui pavalgyt reikdavo susikaupt įeiti į tą kambarį, tada kažkaip pasigauti abu papus sklandančius ore, tada pasigavus susikonfiguruot kažkaip juos ant krūtinės, kad pradėtų tekėti. Tikrai nuoširdžiai suprantu kad eit susimiksuot mišinį kur kas paprasčiau 👍
Boružėlytė parašė:
Tai nuo ko tos akys buvo patamsėjusios ir nuovargis apėmęs, jei su žindymu nebuvo problemų, valgė gerai ir pieno buvo?![]()
Tai jog tik aš galiu pamaitinti,o kai pm tai jau ir tetis gali tai padaryt gali pamiegoti visa naktį,o kai pradžioje dažnai valge atrodo tik imigau ir vėl keltis o aš tokia jei tik prasibudinu man yra ką veikt užmigt atrodo vėl tik imigau ir vėl keltis maitint.
Šilo_uoga parašė:
Tu man gali nieko neprimint, nelabai man reikia čia tų tavo išvedžiojimųtikriausiai laikei papus atskirai kažkur antigravitaciniam kambary, kad tik nenutystų ir…
Pati suprnati kokia nesąmonė parašei ar galvoji jog čia labai mandrai parašei ?😂
Vabaliukas09 parašė:
Pati suprnati kokia nesąmonė parašei ar galvoji jog čia labai mandrai parašei ?😂
Aš tiesiog garsiai mąstau su kokiom gyvenimiškom problemom susiduria ne pilkos pelės
Vabaliukas09 parašė:
Aš iš viso maitinau 32 mėnesius, iš jų buvo sunku vieną (ir didele dalimi sunku buvo būtent dėl buteliukų, nusitraukinėjant) - ir tuos sunkumus priėmiau vien dėl to, kad paskui būtų lengviau. Ar tau neišeina chronologiškai mano istorijos suprasti?
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai