Vabaliukas09 parašė:
Aš kaip ir sakau jus galvojate jog žinote tik kaip ir minėjau jus klystate tas sėkmės galvoti ir toliau jog esu tas kas neesu😂
Tai radai psl?
Kandapanda parašė:
Jums žinoti. Apie mano gyvenimą tik jūs čia man pripasakojot. Jaučiuosi lyg į šūdą įmynus, nes nusileidau iki jūsų lygio,
Nu va ir vėl daliniesi savo užguito gyevnimo epizodu kur vyras tai vargšas darbininkėlis kuris neįgalus atsikelti naktį prie vaiko,nes vaiko tai jam nereikėjo ir jis visai čia ne prie ko prie to vaiko.tu pati norėjai tai dabar kaip ta verge izaura rūpiniesi ne tik vaikais bet ir savo neįgaliu vyru. O į šuda tai brangioji tu savo ilipai ir dar savo noru. O toliau gali nepasakoti savo "tobulo" gyevnimo nes iš to ką čia pasipasakojai tai man tavęs gaila brangioji. Siunčiu dideli apkabinimą ir palaikymą ir žinok duosiu protinga patarimą palik savo neįgalų vyrą nes pasaulį yra daugybe kur vaikai yra abiejų ir vyrui nesunku atsikelti naktį prie vaiko nes supranta ir žino jog vaikai yra abiejų , o ne moters vienos pareiga. Net jei ir neeinu į darbą aš darau daugybe darbu dienoje su vaikų užsiimu namus tvarkau ir dar belekiek kitos veiklos prie to padarau ir irgi turiu teise į kokybišką poilsį naktį kai ir finansai pas mus per puse. Ir žinok aš jau antra naktį miegosiu kitame kambarį uzsidarius durys nes mano vyras atsikels prie vaiko ir juo pasirūpins naktį ir užmigdis ir ryte atsikels,o aš už tai diena prižiūresiu nes mano vyras varys užsiimti savo hobiu ir už tai jis už supratingumą irgi suteikia poilsio man. Manau šeimoje taip turi būt o jei pas tave nėra taip tai belieka užjausti nes tu vyrui tik nemokama aukle namuose ir dar greičiausiai namų tarnaite 😂
Šilo_uoga parašė:
Tai radai psl?![]()
Pasieškok pati jei noro yra.
Kandapanda parašė:
O mes su vyru sutarę esam taip: aš keliuosi naktimis, jis savaitgalio rytais. Tik jį ryte pažadinti reikia, kartais net išstumti iš lovos, nes labai giliai miega :D…
Dieve koks " nuostabus " vyras kuris net pats savaitgalį iš lovos be žmonos išspirimo nesugeba išlipti iš lovos ,koks atsidavęs šeimai
Žmogus 😂😂😂žinok kuo toliau tuo labaiu man tavęs gaila.
Vabaliukas09 parašė:
Pasieškok pati jei noro yra.
Tai tu man pasakei, kad praleidau, parodyk kur
Vabaliukas09 parašė:
Nu va ir vėl daliniesi savo užguito gyevnimo epizodu kur vyras tai vargšas darbininkėlis kuris neįgalus atsikelti naktį prie vaiko,nes vaiko tai jam nereikėjo ir ji…
🤣🤣🤣
Vietininkas ne pasaulį, o pasauly, ne neeinu, o neinu, čia kiek akim permečiau, visko tikrai neskaičiau nusiraminkit. Nors ir miegate šiąnakt viena, išnaudokite laiką miegui, o ne piktiems rašinėliams
o aš einu miegot su savo vyru. Šįkart tikrai jau, labos nakties, ir saldžių sapnų.
Kandapanda parašė:
🤣🤣🤣
Vietininkas ne pasaulį, o pasauly, ne neeinu, o neinu, čia kiek akim permečiau, vi…
Vyras jūsų tai tikrai miegos o jus kaip verge izaura vėl eiline naktį kelsities prie vaiko ir dar ryte iš lovos spirsite savo vyrą ,juk ryt savaitgalio rytas,tiesiog idiliškos šeimos vaizdelis😂
Vabaliukas09 parašė:
Vyras jūsų tai tikrai miegos o jus kaip verge izaura vėl eiline naktį kelsities prie vaiko ir dar ryte iš lovos spirsite savo vyrą ,juk ryt savaitgalio rytas,tiesio…
Kas jums yra? Per sunku suvokti, kad žindančiai mamai vyras nelabai kuo gali pagelbėti? Ta prasme, ką jis naktį gali padaryti, krūtis nuo mamos nuimti ir vaikui paduoti? Ar jei vaikas migdomas atskirai, lovelėje, žadinti vyrą, kad atneštų vaiką, parymotų, kol šis pasisotins ir atrūginęs atgal į lovelę paguldytų? Nepernelyg egoistiška?