rossie parašė:
Ojei, o kas cia per genas? Linkiu kad viskas butu gerai 🤞
Cia mano tecio genas 🤦♀️ siemet jau gavau savo atsakymus genu, istyre vaikus, vaikai negave sito gerio.
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįrossie parašė:
Ojei, o kas cia per genas? Linkiu kad viskas butu gerai 🤞
Cia mano tecio genas 🤦♀️ siemet jau gavau savo atsakymus genu, istyre vaikus, vaikai negave sito gerio.
Augustė2022 parašė:
Gal kas pasidalintų patirtimi ar Šiauliuose verta eiti pas genetikus? Ar geriau ieškotis kur kitur? 🤔
Šiauliuose viena tėra. Sireikienė ar Sereikienė. Visvien mane į Kauną siuntė, nes prasti tyrimai buvo.
Augustė2022 parašė:
Gal kas pasidalintų patirtimi ar Šiauliuose verta eiti pas genetikus? Ar geriau ieškotis kur kitur? 🤔
Aš, jei prireiktų ateityje važiuočiau iškart į Vilnių, nes Šiauliuose nesugebėjo gydytoja paskambinti dėl prastų rezultatų, sakė, jei kas bus negerai informuos. Jei nebūtų iškilę klausimų pačiai ir nebūčiau pasiskambinusi, taip ir būčiau nežinojusi, e-sveikatoje nebuvo taip pat suvestų rezultatų. Paskui 15-os savaičių didžiausiam strese lėkiau į Vilnių, darytis tyrimų, nors ji siulė pas save Kaune, nes pigiau, bet užteko man ir vieno karto pas ją apsilankyti.
Emilton parašė:
Aš, jei prireiktų ateityje važiuočiau iškart į Vilnių, nes Šiauliuose nesugebėjo gydytoja paskambinti dėl prastų rezultatų, sakė, jei kas bus negerai informuos. Je…
Mano irgi nekokia patirtis su ja. Padare genetini moters ir vaiko klinikoj ir dingo 1 men. Isejo atostogaut. Blogus rezultatus suzinojau tik beveik 17 sav. O vvt tyrimui kokios eiles, tai gaudziau talonus kaip isprotejus. Streso kiek. Truksta rupestungumo 😔 pritariu, kad jeugu reiketu dar karta vaziuociau iskart i Vln 🙂
Pukinee parašė:
Mano irgi nekokia patirtis su ja. Padare genetini moters ir vaiko klinikoj ir dingo 1 men. Isejo atostogaut. Blogus rezultatus suzinojau tik beveik 17 sav. O vvt ty…
Čia jums blogi buvo NIPT tyrimai, ar vadinamos Priscos?
Turiu klausimą - kelių savaičių kreipėtės pas genetikus/III lygio ginekologus dėl genetinių tyrimų? Pagavau vietą, tuo metu bus 11+5, ir dvejoju, ar vis gi gaudyt vietą, kad būtų 12 +n savaičių
Kai skambinau privačiai (pas Benušienę) sakė būtinai 12 sav.turi būti... o čia Klinikose, pas Machtejevienę... registratūroj sako - tai viskas ok, jums iki 12 savaičių reikia pasirodyti (kažkaip sudvejojau ar nesumaišė ko, nes kiek skaitau, genetiniai nuo 11 iki 13+6 atliekami).
Būsiu dėkinga pasisakiusioms
kutulis parašė:
Turiu klausimą - kelių savaičių kreipėtės pas genetikus/III lygio ginekologus dėl genetinių tyrimų? Pagavau vietą, tuo metu bus 11+5, ir dvejoju, ar vis gi gaudyt v…
Dėl laiko, tai man atrodo 11+5 bus pats tas. Bet gal kitos tiksliau pakomentuos. O sakykit, per kokią sistemą tuos talonus reikia gaudyti? Esveikatos? Eisiu pirmadienį pas savo gydytoją, turbūt jau išrašys siuntimą.
Poppy8 parašė:
Dėl laiko, tai man atrodo 11+5 bus pats tas. Bet gal kitos tiksliau pakomentuos. O sakykit, per kokią sistemą tuos talonus reikia gaudyti? Esveikatos? Eisiu pirmadi…
Taip, esveikata arba telefonu.
kutulis parašė:
Turiu klausimą - kelių savaičių kreipėtės pas genetikus/III lygio ginekologus dėl genetinių tyrimų? Pagavau vietą, tuo metu bus 11+5, ir dvejoju, ar vis gi gaudyt v…
Beniušienė man irgi sakė 12+n pas ją ateiti, kaip supratau todėl, kad tada jau paaugęs būna ir galima viską geriau matyti, suskaičiuoti, pamatuoti ir tt. Šiaip visi sako genetiniams ateiti 11-13 sav. 😊
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai