ElikaDi parašė:
Sveiki, gal kas tiklsliai gali atsakyti ar kalbant apie 250 eur asmeniui eina kalba nuo popierinės algos ar nuo į rankas? Taip pat rašoma, kad tam tikra algos dalis…

ElikaDi parašė:
Sveiki, gal kas tiklsliai gali atsakyti ar kalbant apie 250 eur asmeniui eina kalba nuo popierinės algos ar nuo į rankas? Taip pat rašoma, kad tam tikra algos dalis…
[email protected] mama parašė:
I rankas
Ačiū!
Jei vienam iš trijų vaikų sueina 18 metų, tai man reikia paimti pažymą, kad mokosi gimnazijoje, ir ją nešti į seniūnijos soc.skyriu? Ir tada kam reikia rašyti prašymą-man ar sūnui dėl tolimesnių vaiko pinigų gavimo? Ir vis dar gausime padidintą išmoką, kaip daugiavaikė šeima, ar jau nebe?.. Ačiū atsakysiančioms.
MondaB parašė:
Jei vienam iš trijų vaikų sueina 18 metų, tai man reikia paimti pažymą, kad mokosi gimnazijoje, ir ją nešti į seniūnijos soc.skyriu? Ir tada kam reikia rašyti prašy…
Taip.
Kaip norit.
Taip.
Taip.
Kaip norit.
Ačiū 💕
Roberta27 parašė:
Sveiki, gal žinot kaip skaiciuojamos pajamos norint gauti papildomus vaiko pinigus, kai vyras dirba pagal indvidualia veiklą, o as mama esu vaiko priežiūros atostog…
Tik nuo vyro darbo pajamu.
Tik nuo vyro darbo pajamu.
O jo pajamas kaip skaičiuoja? Nuo visu gautu pajamu atskaiciuoja 30% ar nuo
gryno pelno?
Vivavivava parašė:
Gal kas susidurete, kaip skaiciuojami vaiko pinigai, jei vyras turi viena vaika is pirmos santuokos ir du is antros. Vaikai trys, kaip ir logiska butu gauti po 100…
Jeigu vyrui teismo keliu vaikas yra priskirtas, t.y gyvena vaikas su jumis, tada taip, tetis skaitosi daugiavaikis ir gali visiems vaikams gaudineti po 100 eur.