MondaB parašė:
O jei vyriausiam sueina 18 metų, bet jis mokosi gimnazijoje, ar išmokos sumažės ir reiks perpildyti prašymą, ar automatiškai sistemoje duomenys atsinaujins?
Taip, nes trys nepilnamečiai. Kol vyresneliui nesukako 18-lika..
Vaiko pinigai yra visiems vaikams, nepriklausomai nuo tėvų pajamų, kiekvieną mėnesį mokama išmoka. 2026 m. ji sieks 129,5 Eur. Skaityti
visą straipsnįMondaB parašė:
O jei vyriausiam sueina 18 metų, bet jis mokosi gimnazijoje, ar išmokos sumažės ir reiks perpildyti prašymą, ar automatiškai sistemoje duomenys atsinaujins?
Taip, nes trys nepilnamečiai. Kol vyresneliui nesukako 18-lika..
MondaB parašė:
Jis pats jau gales tvarkytis, reikes pristatyti pazyma, kad dar mokosi mokykloj.
MondaB parašė:
Tai jis gaus pinigus į savo sąskaitą, o aš į savąją gausiu už du vaikus ir jau be priedo daugiavaikei šeimai, nors visi gyvensime taip, kap ir gyvenome po vienu sto…
Gausit kaip ir gaudinejot, po 70 eur.
melaviciutemela parašė:
Sveiki, noriu pasiklausti. Mokausi 12 klasėje ir turiu vaiką. Ar man priklauso už mane vaiko pinigai? Tol kol baigsiu mokslus?
Taip, jeigu jums nera 21 metu.
Pajuriete parašė:
Laba menesine vaiko ismoka yra 50, o gimus dvyniams 152eu iki kol sukaks 2metai, ar teisingai suprantu, kad sios dvi sumos susipliusuoja? Ar bus mokama tik ta dide…
Bus mokamos abidvi, nes tai skirtingos ismokos.
Jolanta-K@J mama parašė:
Bus mokamos abidvi, nes tai skirtingos ismokos.
Nors tiek 😁🤷♀️
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai