Diskusija perkelta iš kitos temos
Budri Eglė parašė:
Pati maitinu bet reikia primaitinti nerandam niekaip mišinuko visi su šalutiniais veiksniais kaip vidurių kietėjimas arba viduriavimas, putimas, gurgukiavimas.. Dak…
Aš irgi maitinau pati bet reikejo primaitinti, FRISOLAC gold zalias priekis nuo atpilimo jis tirstesnis toks tai buteliuko reik iskart su nr 3 paskui nr 2 skystas jau tai tinka tas pats nr 3 ar bandete si? Mano vaikui geras jis tinka ir valgo kuo puikiaisiai aisku kiekvienas vaikutis skirtingas ir skrandukai ir organizmai. Arba jei netinka misinukai bandykit ne formule(juk ji irgi nieko gero) ieskokit salia ukininku kurie laiko ar karves ar ozkas (ozkos pienas artimiausias) karves gali but kad netoleruos bet ir reik tas pienas kad butu tikrinamas vet ir man juokinga kai zmones o dieve karves pienas ozkos pienas siaubas gi netoleruoja negalima kudikiui nejuokaukit musu mamos ir mociutes kurios pienuko neturejo augino ant karves ar ozkos pieno ir sveiki isaugom (formule chemija gali kaip tik netoleruot kokios sudedamosios dalies paskaitykit sudetis kiek ten visko privaryta)