Zigmutė parašė:
Bet jus papraston ne mokamoj palatoj ?😇 na tuomet reikia prigriebti puodeli ir arbatų .. bet velniava kokia iš kur tie uodai
I mokama palata ileidzia tik po gimdymo "atlaukus eile"😀🫣
Zigmutė parašė:
Bet jus papraston ne mokamoj palatoj ?😇 na tuomet reikia prigriebti puodeli ir arbatų .. bet velniava kokia iš kur tie uodai
I mokama palata ileidzia tik po gimdymo "atlaukus eile"😀🫣
Zigmutė parašė:
Gal ir kvailas klausimas , beeeet. O kaip palatoje jus moterys bunat - su pižama ar paprastais rūbais ? Turiu omenyje dienos metu.
As bunu tiesiog su paprastais patogiais rubais, o vakare jau isoku i pizama tikrai visos labai labai paprastai. Jei kas parasykit pm atsakysiu visus klausimus
Aš kai gulėjau prieš 1,5 mėn. buvau pasiėmusi savo puodelį (maloniau gert), tualet. popieriaus (pasibaigus ne visada iškart pakeičia). Dieną rengiausi patogiai (maikutė trumpom rankov.), nakčiai - naktinius dėjausi. Turėjau ir megstuką bei šiltas kojines, buvo momentų, kai pravertė.
Zigmutė parašė:
Gal ir kvailas klausimas , beeeet. O kaip palatoje jus moterys bunat - su pižama ar paprastais rūbais ? Turiu omenyje dienos metu.
Buvau su pizama jei kur eit su chalatu rubus apsivilkau vaziuojant namo
Zigmutė parašė:
Budavau su pižama, kelnės ir marskiniai. Bet ji tokia gražesnė, kaip laisvalaikio kostiumelis, su ja ir namo vaziavau poto.
Pukis_ parašė:
Su uodais tikrai prastai... aš gimdžiau prieš daugiau nei 1,5 metų, bet kaip suprantu niekas nepasikeitė. Mane per naktį va kaip sukando 😭 po gimdymo gyd net pagalv…
Ziauru🙈 man buvo vienoje veido puseje 8 ikandimai.