leila123 parašė:
Tai daugumai daro diagnostinesman pavyzdžiui darė dėl endometriozes patvirtinimo, (3 stadija, sutvarkė kiek galėjo) dar turėjau polypa gimdoje - irgi sutvarkė, …
Jus naturaliai pastojote po lp?🙂
leila123 parašė:
Tai daugumai daro diagnostinesman pavyzdžiui darė dėl endometriozes patvirtinimo, (3 stadija, sutvarkė kiek galėjo) dar turėjau polypa gimdoje - irgi sutvarkė, …
Kristina03 parašė:
Po lp gal ir pavyko pastoti?![]()
Taip, nors ir užtruko 10 mėn
užtruko, bet svarbu viskas gerai. Panikavau truputį nėštumo pradžioje, kad tik gimdoje būtų, ne kiaušintakyje, bet viskas buvo gerai. Išvis galvojau, kad su sunkiai pratekamais nepavyks.
Erikka parašė:
Taip
Justufas parašė:
Merginos, turiu klausima.🤔 kokius laisvinamuosiuos geret? Sake vakare pries lp reikia issivalyti organizma, kad klizmos nestatytu, tai kokie vaistai tikrai padeda?…
Laba jokios klizmos nestatė turėjau 2 lp
Justufas parašė:
Merginos, turiu klausima.🤔 kokius laisvinamuosiuos geret? Sake vakare pries lp reikia issivalyti organizma, kad klizmos nestatytu, tai kokie vaistai tikrai padeda?…
Man sake picoprep išgerti žarnyno valymui
Justufas parašė:
Man gydytoja liepė iš vakaro išgerti picoprep. Suveikė, padėjo.
Kitoms neliepia to daryti, tačiau iš mano patirties rekomenduoju. Man net ligoninėj gulint, po poros dienų atnešė dar mikrolax, nes porą dienų nebuvau.
paklydele parašė:
Laba jokios klizmos nestatė turėjau 2 lp
Jums pasisekė, o man kitaip sakė, pirma karta darysiuosi, tai viska reikia daryt kaip liepe.😀
Justufas parašė:
Jums pasisekė, o man kitaip sakė, pirma karta darysiuosi, tai viska reikia daryt kaip liepe.😀
tai galėjo patarti kaip issivalyti. Tik nevalgius negerus prieš op turite but
Justufas parašė:
Keista jog nepasakė kaip išsivalyt, man tai sudarė visą planą pasiruošimui, pasakė kada paskutinį kart pavalgyt, kada sugert spec.miltukus žarnyno pravalymui, iki kelintos val.kiek vandens išgert, ir 6 h iki operacijos išvis nieko negert ir nevalgyt
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai