Merginukeee parašė:
As prie tel... ?
vyras kur kad tu su tel
jetus tai sunku su kiaušiukų brandinimu
Merginukeee parašė:
As prie tel... ?
vyras kur kad tu su tel
jetus tai sunku su kiaušiukų brandinimu
Delfiukė parašė:
vyras kur kad tu su teljetus tai sunku su kiaušiukų brandinimu
![]()
![]()
Vyras su tete mano tvarko reikalus... ? jau tuoj namo ?
Merginukeee parašė:
Vyras su tete mano tvarko reikalus... ? jau tuoj namo ?
Pagaliau
Chemike93 parašė:
Liepe atvykti 7 valanda ryto. Negerus, nevalgius. Atvykus su kitom merginom sedejau eilutej, visas po viena pakviete, pasirasem popierius, uzdave po kelis klausimus…
Ačiū už tokį išsamų komentarą! Tik gaila, bet ramiau nepasidarė ? Bet bent jau aiški visa tvarka
Dar klausimėlis, man gp dabar sakė paskambint jai, kai ateis mm, tada mane ten užregistruos ir iškart po mm reikės važiuoti. Ten viskas taip greitai, nebūna jokių eilių? Ar jums kitaip buvo? Kiek po to turėjot nedarbingumo lapelį ir kaip tas pooperacinis laikotarpis, ar sunkus?
Kristina_Ka parašė:
Ačiū už tokį išsamų komentarą! Tik gaila, bet ramiau nepasidarė ? Bet bent jau aiški visa tvarkaDar klausimėlis, man gp dabar sakė paskambint jai, kai ateis mm,…
Greit
nes daug gydytojų
o tai kraujo tyrimus darysit irgi greitai
nes man davė lapelį, ką reik pasidaryti
GyvenantiPuikiai parašė:
Greitnes daug gydytojų
o tai kraujo tyrimus darysit irgi greitai
nes man davė lapelį, ką reik pasidaryti
![]()
Kokius tyrimus davė pasidaryti? Man kol kas nieko nedavė, prieš kelias savaites tik dariausi visus harmonus, o bendras kraujo tyrimas darytas kokį rugsėjį tik
Kristina_Ka parašė:
Kokius tyrimus davė pasidaryti? Man kol kas nieko nedavė, prieš kelias savaites tik dariausi visus harmonus, o bendras kraujo tyrimas darytas kokį rugsėjį tik :)…
Na be tyrimų nedaro operacijų. 2 sav jie tik galioja
dabar visų neatsiminsiu, tik žinau, kad kraujo krešumas, gliukozė, bendras kraujo. Na tie visi, kurie privalomi prieš operaciją
GyvenantiPuikiai parašė:
Na be tyrimų nedaro operacijų. 2 sav jie tik galiojadabar visų neatsiminsiu, tik žinau, kad kraujo krešumas, gliukozė, bendras kraujo. Na tie visi, kurie prival…
Man dar kardiograma, kepenu fermentus ir šlapimo tyrimus darė.
Zooja parašė:
Man dar kardiograma, kepenu fermentus ir šlapimo tyrimus darė.
Jo jo kardiograma dar. Šlapimo nereikėjo.
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai