Behindme parašė:
Tikrai nebijokit, nera taip baisu, kaip atrodo. As pvz labiausiai bijojau narkozes, bet isties net nepajunti kaip uzmiegi ir pabundi. Po operacijos paleido ta pacia…
Aciu
Behindme parašė:
Tikrai nebijokit, nera taip baisu, kaip atrodo. As pvz labiausiai bijojau narkozes, bet isties net nepajunti kaip uzmiegi ir pabundi. Po operacijos paleido ta pacia…
Aciu
Labas rytas merginos aš jau po lapraskopijos man darė ketvirtadienį Antakalnio ligoninėi 9 ryto išvežė 4val.paleido namo maniau kad nepaleis nes buvau nualpus iš toleto eidama😋 tuo pačiu darė ir pratekamumo tyrimą .jaučiuosi neblogai tik sunku miegoti galiu tik ant nugaros .
vidmante25 parašė:
Labas rytas merginos aš jau po lapraskopijos man darė ketvirtadienį Antakalnio ligoninėi 9 ryto išvežė 4val.paleido namo maniau kad nepaleis nes buvau nualpus iš t…
Ka per LP be kiausintakiu pratekamumo jums dar dare? Linkiu kuo greiciau pasijusti geriau ir tvirciau
ViltisButiMama parašė:
Ka per LP be kiausintakiu pratekamumo jums dar dare? Linkiu kuo greiciau pasijusti geriau ir tvirciau
Man darė .atidalino saaugas traukė skystį plovė pilvą tikrino pratekamuma bet rezultai blogi
vidmante25 parašė:
Man darė .atidalino saaugas traukė skystį plovė pilvą tikrino pratekamuma bet rezultai blogi
Laikykites
ViltisButiMama parašė:
Laikykites![]()
Ačiū
Behindme parašė:
Butinai praneskit kaip seksis ;)
Na, Muza, gal nebesulauket menesiniu?
Mano istorija tesiasi. LP turejau geguze, po LP dar pati menesinemis nesirgau, vis issaukia jas vaistais. Si cikla ir vel.. Tikrino visus hormonus, viskas normos ribose, tik PRG ne. Nuo naujo ciklo pradesim skatinti ovuliacija su CLOMID. Itaria, kad man PKS, bet ginekologas nera tikras, nes hormonai kaip minejau normos ribose, taciau ant vienos kiausides 3 mazos cistos. Nebezinau ka jau galvoti, po LP maniau pagaliau viskas gerai bus ir pastosiu, o ir vel problemos...
Behindme parašė:
Na, Muza, gal nebesulauket menesiniu?![]()
As irgi geguze turejau lp bet ikisiol nepastojau ir su vienu kiausintakiu likus bet jau turbut ir uzakes jis vel
Gretulis parašė:
As irgi geguze turejau lp bet ikisiol nepastojau ir su vienu kiausintakiu likus bet jau turbut ir uzakes jis vel
Kokia problema Jus turejote? O po LP jau turejote MM?
Behindme parašė:
Kokia problema Jus turejote? O po LP jau turejote MM?
Pas mane buvo uzake abu kiausintakei ir vienam buvo pastojimas kaip sakant vaikelio netekau ir kiausintakio o kairys po lp sake buvo beveik uzakes ir cia buvo praitu metu liepos 24d berods o geguze kai dariaus sake vel uzakes buvo pavyko seip netaip atskirti ir dar kiauside bade tai nzn ka be galvot kai paprasiau savo daktares israso is ligonines ka rado ka padare nerodo.... taip mm kiekviena mensei pareina bet vis pora d anksciau
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai