vilmalinka parašė:
Prisigimdziau vaiku netinkamu laikuir ka man dabar daryt ?
![]()
![]()
dziaugtis
tavo drauge esu pagal vaiku amziu
vilmalinka parašė:
Prisigimdziau vaiku netinkamu laikuir ka man dabar daryt ?
![]()
![]()
dziaugtis
tavo drauge esu pagal vaiku amziu
mantutea parašė:
Žinokit pilna žmonių kurie smerkia ir žiūri su ale gailesčiu,bet koks skirtumas tu mama tapsi po 5 metų ar dabar? Na taip suprantama,kad nėra dar tiek daug kaip jūs…
O as buvau is mazo miestelio ir visi viska zinojo geriau nei mes patys
sulaukdavau ir as tokiu zvilgsniu,tai nepasimesdavau klausdavau ,,gerai atrodau"
O del materialines padeties,tai kai su zinojo kad laukiuos,vyras pasieme akademines(jam 20 buvo) ir dirbt isejo,tai nesedejom tevams ant sprando!
Galiu pasakyt tiek,kad uzaugom kartu su musu berniuku
merginos,o jusu mamos jus pagimde budamos pilnom kisenem pinigu? kiek zinau tais laikais 25 jau skaitesi sena merga :DDDD nu graudu darosi kai kuriu paskaicius...atrodo kad visos gyvenat is savo kisenes bet gink dieve ne is vyro ir jokios pagalbos is tevu
man mama dukrai lovyte nupirko kai pagimdziau tai cia kaip jus skaitysit kaip dovana ar kaip islaikyma?
nu gimdziau be 3 men 18 bet mano pajamos y menesy sieke 1500-2000lt klausit is kur?ogi sukausi nes norejau tureti pinigu ir man visai nesvarbu buvo mokslai,dirbau naktim parduotuvei ir ysivaizduojat budama nepilnamete naktim alkoholy pardavinejau :DDDD ir nagus priauginejau,ir plaukus tvarkiau,pyniau sukavau daziau kirpau ka darau ir iki dabar
18 gavau issilaikiau teisias,vyras masina padovanojo nors vyras uz mane tik metais vyresnis,isleidau vaika y darzely ysidarbinau ofise vadybininke,buvau pakelta y grupes vadoves pareigas,o ysivaizduojat buvau baigus tik 11klasiu
ir nereikejo man jokiu aukstuju,nereikejo man tevu pagalbos nes as turejau PROTO...jei neturesi smegenu,taves neisgelbes joki aukstieji mokslai...dabar man 25 mano dukrai jau 7 metai isleidau siemet y pirma klase ir toliau dirbu ir uzsidirbu ir dabar kai kitos mano drauges laukiasi vaikeliu as galiu sau leist ir y kluba iseit,ir su dukra kaip su drauge pasisneket dabar as laisvo oro direktorius
brigu parašė:
merginos,o jusu mamos jus pagimde budamos pilnom kisenem pinigu? kiek zinau tais laikais 25 jau skaitesi sena merga :DDDD nu graudu darosi kai kuriu paskaicius...at…
Cia kaip kam
vieniems norisi eiti kluba 17..18..19 ..20..ir pan.o kitiems 30;)
ir zinot garas posakis...zmogus planuoja, dievas juokiasi...negalim buti visi vienodi,visi gyvenam savo gyvenimus,vieni geriau kiti prasciau...nei viena mam juk neparase man 15 turiu vaika ir jo neziuriu,gyvenu is tevu ir t.t. tokiam gali padet ygaut proto bet neklausinet ka tu su tokiu vyru darai,kaip tu galejai ir t.t....
zuzule3 parašė:
Cia kaip kamvieniems norisi eiti kluba 17..18..19 ..20..ir pan.o kitiems 30;)
17 gi su lelem reikia zaisti o ne y klubus vaiksciot
na i klubus pagal viska turetu tik nuo 18 ileist
pas mum mokykloj budavo diskoteka moksleiviams, budedavo patys mokytoja, vykdavo nuo 20 iki 24 val., ileisdavo nuo 8 klases
nors jau baigusi mokslus galejau kurti seima, bet man norejos pagyvent del saves
gyvenau su draugu 6 metus, uz mane buvo 16 metu vyresnis, bet mes niekur neskubejom, nors tu netyciuku gal ir galejo but
bet vat teko sulaukt 29, susitikt savo pirma meile ir tada sukurt seima
visai nesigaliu tu metu praleistu veikinat ka norint, islekiant i renginius, klubus, tusus. dabar bent jau zinau kaip smagu buna gyvenime
ir nereikia palikt keleriu metu vaikucio kazkam kol su tete ar draugais prasilakstysim, nes kai jau bus paauges mes jau busim nebetinkami i klubus
agnesia.zu parašė:
siais laikais 17 ir su lele? - butu labai keista..![]()
pagal kai kurias mama iki 18 tik barbes
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai