2014.09.24 10:42 (prieš 11 m.)
v.j.k parašė:
Kai jaunystėje atsilakstai, tai po to jau nebenori lakstyti, o laiką sau supranti kaip laiką su šeima kažkur išvažiuoti iš namų
Bet čia ir nuo žmogaus charakteri…
Mano kaimynė pagimdė, kai jai buvo 17 m., tuo metu man buvo 16 m. Įsivaizduokit, ji tėvams net nesakė, kad laukiasi, matyt, manė, kad eis ir praeis tas nėštumas. Kai prasidėjo sąrėmiai, jos mama atlėkė pas mano mamą ir pasakė, kad jos dukra kažko ne to mokyklos valgykloj užvalgė, reikia vaistų skrandžiui... Mano mama kaimynei pasakė, kad negali vaistų duoti, jei taip skauda, kad net riečiasi, kvieskit greitąją. Kaimynė tuo metu visa pikta išbėgo pas kitus kaimynus, tėvas iškvietė greitąją, o vakare sužinojom, kad ta mergaitė turi sūnų
Tai apie kokią brandą šiuo atveju galima kalbėti, kai ji net nesuprato, kad jos pilve žmogutis auga?
O po to vaiką palikdavo tėvams ir susigalvodavo kelias dienas negrįžti, nes su draugais į vakarėlį išvažiuodavo, tėvams pameluodavo, jog grįš
Mano mamai ir man būdavo gaila jos sūnelio, nes pastoviai lėkdavo paskui savo mamos mašiną ir šaukdavo: "Mama, mama", o ji sau ramiausiai tūsinti išvažiuodavo...