charlee23 parašė:
niu vistik susirgau, ir dar taip stiprei lyg kas krana butu atsukes.. sutrumpejo ciklas nei pries nestuma, 27d..o buvo 30-31.. ech tikiuos si ateinanti cikla pavyks…
Linkiu Jums sulaukti
charlee23 parašė:
niu vistik susirgau, ir dar taip stiprei lyg kas krana butu atsukes.. sutrumpejo ciklas nei pries nestuma, 27d..o buvo 30-31.. ech tikiuos si ateinanti cikla pavyks…
Linkiu Jums sulaukti
Vasarok parašė:
Sveikos,
Ar visos sulaukėte mm kaip įprastai?
Labas, šiandiena 30cd, dar mm nesulaukiau, bet krūtinė jau skauda, tai gal ant dienų pasirodys
VSJo parašė:
Labas, šiandiena 30cd, dar mm nesulaukiau, bet krūtinė jau skauda, tai gal ant dienų pasirodys
Oh.. mes abi iš kovinukų... 😔
Šiaip, saugojotės šį ciklą?
Aš nesitikiu kažko, apart mm, tik žinau, kad buvo nesaugūs, bet jau antroj ciklo pusėj..
Vasarok parašė:
Sveikos,
Aš po nesivystančio mm sulaukiau iprastai po 32d.
Vasarok parašė:
Sveikos,
Sveika,
Aš po persileidimo kovo mėn susirgau gal po 6 ar 7 savaiciu. Kovo 27 persileidimas buvo sukeltas.
Vasarok parašė:
Oh.. mes abi iš kovinukų... 😔
Šiaip, saugojotės šį ciklą?
Kaip gaila, kad tenka tokiose grupėse susitikti.. 😔 Nesisaugojom, bet taip pat nieko nesitikiu, laukiu mm..
Labas visoms pradėjau sekti šita forumą po savo persileidimo,tai žiūriu kad daugiau pašnekesiu ir daug kas laukia mėnesiniu po persileidimo(aš taip pat jų tarpe),tai galvoju parašysiu.
Man 20cd,persileidimas įvyko apie 6sav... 3sav kaip organinzmas bando grįžti į "vezes". Laukiu mėnesiniu, bet pojūčiai tai tokie, kokiu niekada neturėjau. Labai pykino ir nuotaikų kaita kaip per nėštumą. Jėgų 0 kai kuriomis dienomis. Ovuliacija tai net neisivaizduoju kada... aš stebiu gimdos kaklelį tai db lyg ir kažkas panašaus prieš Ov laikotarpį... kaip jums,ar sekat ov po persileidimo?
P.S. Mes nesisaugojam. Jei ir ši ciklą pastociau būčiau labai laiminga angeliukai renkasi kada pas mus vėl grįžti
Vasarok parašė:
Sveikos,
As po ankstyvojo 5-6sav persileidimo iskart pastojau, net nesulaukus nauju mm, aisku per daug neplanavom ir neskaiciavom palikom viska likimui 😊 pju, pju, pju ir po kolkas viskas sekmingai 🤰