Sifix parašė:
Sveikos, ką manot? 14 dienų po ovitrelles, 13 dieną buvo panašus, 12-11 tuščias
Matosi, reiktų kartoti ryt.
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįSifix parašė:
Matosi, reiktų kartoti ryt.
Sifix parašė:
Puikiai matosi❤️linkiu rysketi😊, man šiandien 10 dpo , lig kazkas ir matosi arba jau akys mato tai ka nori matyti😁🤣
Sifix parašė:
Matau vaiduokliuka.
Sifix parašė:
Linkiu rysketi,hcg neseksit?
Sandra988888 parašė:
Puikiai matosi❤️linkiu rysketi😊, man šiandien 10 dpo , lig kazkas ir matosi arba jau akys mato tai ka nori matyti😁🤣
Matau,linkiu rysketi🤞
Ayta parašė:
Linkiu rysketi,hcg neseksit?
Manau reikės, bet dar bijau tikėti, čia trečias ciklo skatinimas, rytoj bandysiu ryte žiūrėti ir tada jau rašysiu gydytojai ir eisiu kraują darytis 🙏
Sifix parašė:
Manau reikės, bet dar bijau tikėti, čia trečias ciklo skatinimas, rytoj bandysiu ryte žiūrėti ir tada jau rašysiu gydytojai ir eisiu kraują darytis 🙏
Pasidalinkit rezultatais,manau viskas bus gerai,tvirto zirniuko linkiu🤞🫶Tik,kai darysit hcg patarciau ir pgr pasidaryti,nes kai kada buna pakrenta isai,kai lelius implantuojasi
Sandra988888 parašė:
Matau ir aš, Sandra😍😍😍
simmuuttee parašė:
Labas rytas, merginos, mano šio ryto rezultatai. Labai daug abejonių ir baimių, nes vienas ankstyvas persileidimas jau yra buvęs. Testai iš Rimi Clear Choise, gal t…
Sveikinimai! Vaiduokliukas smezuoja!
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai