Sifix parašė:
Sveikos, ką manot? 14 dienų po ovitrelles, 13 dieną buvo panašus, 12-11 tuščias
Matosi, reiktų kartoti ryt.
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįSifix parašė:
Matosi, reiktų kartoti ryt.
Sifix parašė:
Puikiai matosi❤️linkiu rysketi😊, man šiandien 10 dpo , lig kazkas ir matosi arba jau akys mato tai ka nori matyti😁🤣
Sifix parašė:
Matau vaiduokliuka.
Sifix parašė:
Linkiu rysketi,hcg neseksit?
Sandra988888 parašė:
Puikiai matosi❤️linkiu rysketi😊, man šiandien 10 dpo , lig kazkas ir matosi arba jau akys mato tai ka nori matyti😁🤣
Matau,linkiu rysketi🤞
Ayta parašė:
Linkiu rysketi,hcg neseksit?
Manau reikės, bet dar bijau tikėti, čia trečias ciklo skatinimas, rytoj bandysiu ryte žiūrėti ir tada jau rašysiu gydytojai ir eisiu kraują darytis 🙏
Sifix parašė:
Manau reikės, bet dar bijau tikėti, čia trečias ciklo skatinimas, rytoj bandysiu ryte žiūrėti ir tada jau rašysiu gydytojai ir eisiu kraują darytis 🙏
Pasidalinkit rezultatais,manau viskas bus gerai,tvirto zirniuko linkiu🤞🫶Tik,kai darysit hcg patarciau ir pgr pasidaryti,nes kai kada buna pakrenta isai,kai lelius implantuojasi
Sandra988888 parašė:
Matau ir aš, Sandra😍😍😍
simmuuttee parašė:
Labas rytas, merginos, mano šio ryto rezultatai. Labai daug abejonių ir baimių, nes vienas ankstyvas persileidimas jau yra buvęs. Testai iš Rimi Clear Choise, gal t…
Sveikinimai! Vaiduokliukas smezuoja!
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai