makane parašė:
Dar klausimelisar galima su nešynę eiti i lėktuvą ? Skrisiu su wizzair
as visada su nesykle, bet su norvegijos linja
makane parašė:
as visada su nesykle, bet su norvegijos linja
makane parašė:
Dėl atostogų pakomentuosiu. Ka tik susitvarkiau. Sustabdžiau dekretą ir pasiėmiau atostogas. Nav dave užpildyti pažyma man ir vyrui atskiras. Vyras turejo nest i da…
Susistabdei šitam laikotarpiui ar vėliau? Mes planuojam į Lietuvą grįžt rugsėjo mėnesį, tai man dabar jau pradėt tvarkyt reikalus ar prieš planuojamas atostogas?
gal galit parašyt kaip vadinasi ta forma kurią pildėt - informuosime NAV, ką man jie turi duot
makane parašė:
taip, galima.esu skridus su wizzair ir nesiausi vaika nesiokleje
Endzila parašė:
Nesupratau kodelmano klausymas dingo...Klausymas toks: Einu motinystes atostogu, po dekreto nesiruosiu grizti i darba. Iseisiu savo noru ir stosiu i NAV. Ar man …
Jei esate isdirbusi reikiama suma tada prades moketi po 8 sav kadangi savo noru iseinate
Renatiene parašė:
Susistabdei šitam laikotarpiui ar vėliau? Mes planuojam į Lietuvą grįžt rugsėjo mėnesį, tai man dabar jau pradėt tvarkyt reikalus ar prieš planuojamas atostogas? :)…
Na sitam laikotarpiui mano dekretas baigias tik lapkriti. Tai db baigsis tik gruodi. O kokia forma nepasakysiu nes viska vietoj nav uzpildziau jie ten man daug padejo. O vyro darbdavys siunte sita: NAV-skjema 08-30.01.
marijaTen parašė:
taip, galima.esu skridus su wizzair ir nesiausi vaika nesiokleje
na tada ir as eisiu
OLlVlA parašė:
Ar yra kuri nusprende neskiepyti nuo hepatito? Ir neskiepijo?
Musu helsesøster kaskart uzsimena..
As skiepijau, bet pries tai kalbėjau su sesute apie tai. Sakiau kad man neramu ir t.t. Tai ji man paaiškino apie skiepa ir jo nauda ar žala. Ir jos paskutiniai žodžiai buvo kad as galiu spręsti skiepyti ar ne. Jei nutarsiu kad neskiepyt tai ji neskiepys.
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai