Kornel parašė:
Taip is abieju. Tada endokrinologe israse vaistu ir susitvarke viskas.reiktu jum tiesiog pasitikrinti.
O jums skaudėjo krutine?
Kornel parašė:
Taip is abieju. Tada endokrinologe israse vaistu ir susitvarke viskas.reiktu jum tiesiog pasitikrinti.
O jums skaudėjo krutine?
Saulyte11 parašė:
Tai kodėl jie tada prekyboj? Jeigu ne patikimi?
Cia jau as jums neatsakysiu, nezinau kodel, bet melagiu daug, apsilankykit temoj nestumo testai melagiai ir pamatysit kiek ju daug, deja...
Sveikos merginos Ar buvo kam nėštumas be požymių?
Kelinta diena esu sutrikus, nes jaučiu kad kažkas juda ties bamba kairėj pusėj. Vakare po keleta kartų, ryte🙄toks kaip burbuliavimas lyg. Rugseji dariau testa mm velavo rode vaiduoklį, bet po savaites susirgau ir spali atejo laiku. Birzeli turejau persileidima po kurio dingo daug mm simptomu. Nezinau jau ka galvot kai 4 dienas ta jauciu🙄
Sveikos. Esu pasimetusi. Turėjau sirgti 10d. Pasirodė, bet spalva buvo beveik juoda ir tai tik kaip patepliojimas, tęsėsi kelias val ir dingo viskas. Bet skauda iki pat dabar pilvo apačią (spazmais), pykina bet be vėmimo, pries kelias dienas dariausi nėštumo testą, bet buvo neigiamas. Ar galėjo būti taip kad testas buvo darytas per anksti ir dar nerodo? Gal kas buvote susidūrė su tokia ar labai panašia situacija, ačiū!
sveikos mano istorija tokia..baigiau gerti kontraceptines rugpjucio men ..prasirgau..tada rugseji lygiai po 30 dienu pasirode kitos mm, prasirgaujas ir pradejom planuot leliuka. spali menesines atejo taip pat lygiai po 30 dienu..o db lapkritis..veluoja menesines ..jau sian gaunas 33 diena..nestumo testas neigiamas..nors krutine jautri..ar galejo ivykti ovuliacija veliau ir del to tesas nerodo nestumo??🙄nes manau kad si menesi OV ivyko gerokai veliau..turejo but 11-12 d ..bet realiai manau kad buvo apie 22-23 tik..nes ir pilva pute maude ir tempa pakilus buvo matavau ..🤷🏻♀️nzn ..menesiniu nera ..ryt jau 4 diena kaip veluos..BKT 37.4 laikos nekrenta ..ar cia siaip streikuoja kazkas idomu ar yra galimybe kad velyvas pastojimas gavosi pries pat menesines..? gal kam buvom panasiai?🙄
Baby32 parašė:
sveikosmano istorija tokia..baigiau gerti kontraceptines rugpjucio men ..prasirgau..tada rugseji lygiai po 30 dienu pasirode kitos mm, prasirgaujas ir pradejom …
Na, jeigu jau vėluoja, tai testas turėtų parodyti. Manyčiau, kad jus kamuoja mėnesinių simptomai, manau, kad greit jos jums pasirodys. Man nežmoniškas krūtų tempimas ir skausmas buvo vienas pirmųjų nėštumo požymių.
juriukas parašė:
Sveikos merginosAr buvo kam nėštumas be požymių?
Kelinta diena esu sutrikus, nes jaučiu kad kažkas juda ties bamba kairėj pusėj. Va…
Aš esu 15 sav. nėščia, man niekas neburbena ir nejuda, na nebent pilvą ima pūsti ir pan. Jeigu manote, kad laukiatės, tai pirmas iš požymių, tai mėnesinių vėlavimas. Jeigu neramu, tai pasidarykite testą, 😊
[email protected] parašė:
Sveikos. Esu pasimetusi. Turėjau sirgti 10d. Pasirodė, bet spalva buvo beveik juoda ir tai tik kaip patepliojimas, tęsėsi kelias val ir dingo viskas. Bet skauda iki…
Gal tai buvo implantacija. 🤔Pabandykite pakartotį testą, jau vėluoja ne trumpai, turėtų testas parodyti
Lapkritukas @ parašė:
O jums skaudėjo krutine?
Atvirai pasakius jau nepamenu. Labai seniai buvo. Lyg ir neskaudejo pasigooglinkit kokios priezastys dar gali but, jei is speneliu teka skystis.