Mambolina parašė:
nueik pas dakter, neduok Dieve, bet kad nebutu koks negimdyvinis nestumas...
na ir kai buna negimdyvinis tai skausmas turetu buti gan stiprus, o man tik vos vos pamaudzia... ir wc lakstau kas 20-30min...
Mambolina parašė:
nueik pas dakter, neduok Dieve, bet kad nebutu koks negimdyvinis nestumas...
na ir kai buna negimdyvinis tai skausmas turetu buti gan stiprus, o man tik vos vos pamaudzia... ir wc lakstau kas 20-30min...
ašša parašė:
o kadangi tu coliuke, tai gal pas tave mazas kiekis?ech butu tikrai smagu uz tave
![]()
gal... galvoju gal nesigamina nes kaikuriu as maisto produktu nevalgau...
bet tai cia gal nesusije...
ašša parašė:
laukiu ziniu ir po siandienos daktaro, juk eiti zadejai, ane?
joa, eisiu pasiimti tyrimukus del chamidijos ir ovuliacijos... pasipasakossiu ir del sito...
anzeliux parašė:
Ir dar idomiausia paskaiciavo nestumo dienas kada galejo uzkibti tai nuo sios dienos nuskaiciavus nestumo laiko pastojau darant myliuka baiginejantis mm nes 2 diena…
Anzeliux, labai idomus variantas! O koks tavo ciklas buvo? ir kada dazniausiai OV budavo?
kaip idomiai....iskart po mm. tada griuna taisykle, kad nuo OV turi praeiti 12-14d. iki sekanciu mm.
anzeliux parašė:
Aciukas maciau ji ekrane gan didelis atrode maniau bus mazas taskiukas o toks didokas rutuliukas pasirode:)</blockquoteSveikinimai didziausi, aukit is taskucio i krykscianti kleckiuka
![]()
ašša parašė:
Anzeliux, labai idomus variantas! O koks tavo ciklas buvo? ir kada dazniausiai OV budavo?
manao drauge taip pat pastojo darydama myliuka iskar po mmm, tom dienom kai teplioju...
anzeliux parašė:
Na ka merginos mano auksiukui 4saw 6 dienos tik pradejo skana per sekunde jis pasirode didelis zirniukas palyginus virs centimetro lengvai pykina bet pavalgius prae…
Anzeliux, dziaugiuosi
Lengvo nesiojimo
Colliukke parašė:
joa, eisiu pasiimti tyrimukus del chamidijos ir ovuliacijos... pasipasakossiu ir del sito...![]()
Lauksim ziniu po gines
butinai pasidalink. Kai man buvo toks atvejis (mano ciklas 26-30, o tada 40 dienutempesi), gine pasake lauk mmm. Tai galvoju nesamone ... ir laukiau ir sulaukiau, As tikiuosi kad tu nebesulauksi
irita parašė:
Lauksim ziniu po ginesbutinai pasidalink. Kai man buvo toks atvejis (mano ciklas 26-30, o tada 40 dienutempesi), gine pasake lauk mmm. Tai galvoju nesamone ... …
na tikiuosi... nes sau jau pasizadejau, kad jeigu neiseina si men susilaukti tada gal ir atidesiu planavima velesnem laikui... noriu biski rimciau pradeti sportuoti... nes dbr nei vaiko, nei formu,tokiu kokiu noriu...
as taip pat buvau susiplanavusi vasaros pabaigoje letinti tempus. Bet po rugpjucio rugsejo menesio men nepatojimo, sakau kaip dievas duos, o as gyveu toliau. Kai patosiu eisiu i letesnio intensyvuno trefkes. O jei gerai jausiuos maziau sokinesiu ir rankas i virsu nekelnosiu :). Manau organizmas pasakys- "ei.. atsargiau as pas tave pilvelyje!!!!"
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai