Laila. parašė:
Nzn ar gerai suprantu bet man atrodo labai geras grafikelis![]()
kad tik is to gero kas nors gero iseitu
Laila. parašė:
Nzn ar gerai suprantu bet man atrodo labai geras grafikelis![]()
kad tik is to gero kas nors gero iseitu
zyziuke parašė:
kad tik is to gero kas nors gero iseitu![]()
tikiuos iseis
jau pats laikas butu
Laila. parašė:
tikiuos iseisjau pats laikas butu
![]()
As tai zinok nelabai tikiu, kazkaip manau kad busiu is tu kuriom tenka ilgai laukt tu stebukleliu, gal del tokio nusiteikimo ir nepavyksta niekas..
zyziuke parašė:
As tai zinok nelabai tikiu, kazkaip manau kad busiu is tu kuriom tenka ilgai laukt tu stebukleliu, gal del tokio nusiteikimo ir nepavyksta niekas..![]()
Taip galvot visiskai negalima, juk jei tokiom mitim gyvgnhi mazuliukas neateis! Visada reik teigiamo ir kuo daugiau tada jam bus lengviau spsigyventi tavo terpeje
zyziuke parašė:
As tai zinok nelabai tikiu, kazkaip manau kad busiu is tu kuriom tenka ilgai laukt tu stebukleliu, gal del tokio nusiteikimo ir nepavyksta niekas..![]()
Mes pirma leliuka ilgai planavom, skaiciavau, matavau BT, o veliau tiesiog atsipalaidavom ir greitai uzkibo
Laila. parašė:
Taip galvot visiskai negalima, juk jei tokiom mitim gyvgnhi mazuliukas neateis! Visada reik teigiamo ir kuo daugiau tada jam bus lengviau spsigyventi tavo terpeje :…
zinau, bet nori nenori tos mintis ateina, o jas isvaryti sunku..
Lotos parašė:
Mes pirma leliuka ilgai planavom, skaiciavau, matavau BT, o veliau tiesiog atsipalaidavom ir greitai uzkibo![]()
Tai va as jau irgi sakiau nebematuosiu tos bt, si men tik pabaigsiu, o nuo kito jau viskas.. man tas bt matavimas daugiau kaip isitikinimas kad vyksta ov ir paziuret kada ji vyksta, palyginus praita ir si men vyksta panasiu metu..
Laila. parašė:
o kiek laiko jus planuojate? nes gandzriuko ner tai nepamenu jei sakei kada![]()
na net nezinau kaip paaiskint kiek laiko planuojam,nesisaugom nuo antros mergaites gimimo. bet nedaznai myluodavomes,nu ta prasme pries pusmeti turejau du nesivystancius,pageriau pora ar 3 men kontraceptines,kol organizmas atsistos i vezes. o kad intensyviau per vaisingas dienas myluotis tai tik viena men bandem. pries tai nesureiksmindavau,labai laisvai ramiai laukem. bet dabar jau noriu susiimt rimciau
vufli parašė:
labas rytasnoreciau prisijungti prie Jusu,pas mane menesines tik 8 lapkricio;( ilgai dar laukti,bet testu jau daug ishgadinta
pozymiu kaip ir ner, nugara ska…
sveika prisijungus prie planiukiu,suprantama kad noris greiciau patapti nescia,na bet jei ne si kita men pavyks
dymka parašė:
aina sau,susinervinau. pasekiau Makadral pavyzdziu ir nesusilaikius NT pasidariau. nu tai aisku kd neigiamas. mmm lapkricio 3,na bet jau butu rodes jei buciau pasto…
aš irgi turiu sulaukti mm 11,03, bet dar laikausi be nt
dymka parašė:
lapkricio 3d uzsikimsiu kad nesulaukciau mmmnieko emocijos praeina
![]()
prajuokinai :DDD šaunuolė
anzeliux parašė:
Sveikos konsultuotis atejau pagal Td mano ov 29 buvo tipo vakar nors nejutau simptomu krutine tik dege pagal mano savijauta ov vyko arba 22-24d neuzilgo po mm ka b…
aš manau, kad tau O buvo 15cd, nes nuo jos palaipsniui kyli ;)
dymka parašė:
sveika prisijungus prie planiukiu,suprantama kad noris greiciau patapti nescia,na bet jei ne si kita men pavyks
pritariu.
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai