Vikošius parašė:
Siandien taip pamasciau, kad oj perejau visa rata ir jau virsijutaip niekada negali zinoti
![]()
aš dar kolkas tik antram metų laike taip normaliai planuoju tikiuosi vasara bus paskutinis metu laikas i kuri reiks pereit
Vikošius parašė:
Siandien taip pamasciau, kad oj perejau visa rata ir jau virsijutaip niekada negali zinoti
![]()
aš dar kolkas tik antram metų laike taip normaliai planuoju tikiuosi vasara bus paskutinis metu laikas i kuri reiks pereit
cvakse parašė:
Kazkaip negaliu patiket... Nieko nejauciu... Nic nieko... Kazkaip maniau kad bent kazkoki signala gauciau.... Dar su tokia bt nieko nesitikejau si menesi... :o.
O gal galit parodyti savo grafikėlį?
Dar ll
Sveikinu ir linkiu ryškėti!
Aš šiandien po ginės: neturi prie ko prikibti (užtat aš turiu! Virš metų nepavyksta pastoti
)
Apžiūrėjo ant kėdės, echo - viskas
Galvojau siųs harmonus tirtis, bet ne. Liepė mėnesį "padirbti" su OV ir BT (žiūrėsim ar vyksta OV pas mane). Keista, bet matuoti BT liepė nuo 1CD (išeinamoj angoj). Tiksliausia?
Džiaugiuosi, nes davė siuntimą vyro turtui ištirti.
Dabar lauksiu mmm ir "žaisiu" su OV ir BT. Būčiau anksčiau pradėjusi, bet mano ginė sakė nereikia paversti to darbu (bet ji jau gegužę buvo liepusi pasirodyti, o aš nėjau, nes dar naiviai tikėjausi, kad iki gimtadienio pavyks pastoti. Deja.
Šiandien ėjau pas kitą ginę, pas savo nėjau, nes tik rugpjūčio pabaigai būčiau patekusi, norėjau greičiau, kad tyrimus paskirtų). Žodžiu, dabar lauksiu mmm, nes echo žiūrėdama nieko "įtartino" nematė. Bent nusiteiksiu ir neliūdėsiu
greetulka parašė:
Norėčiau ir aš, kad ši vasara būtų sėkminga
Sveikos merginos ,prisijungiu ir aš-su vyru pradejom planuoti vaikelį,tikiuosi bus pavasarinukas.Norėtumem labai sūnelio nes neturim.Šiaip su pastojimu problemų nebūdavo,bet kadangi dabar labiau norėtumėm sūnelio ,tai gaudam ovuliaciją.Du mėnesius pavėlavom,pražiopsojom,tikiuosi šį mėn pasiseks
ŽaliojiVarlytė parašė:
Gal neaiskiai paklausiau. Vakar dariausi ov testuka ir siandien. Ar juos laikyti kaip vaiduoklius ar kaip teigiamus?
tikrai teigiami
maziai2 parašė:
Dar llSveikinu ir linkiu ryškėti!
![]()
Aš šiandien po ginės: neturi prie ko prikibti (užtat aš turiu! Virš metų nepavykst…
saunu kad viskas gerai
BKT zinok ar nuo 7 CD ar nu 1 CD.. atlikau bandyma - rezultata rodo ta pati
tai matuok nuo 1 CD.. grazus grafikelis bus
Tad ziurek man..kad ikeltum savo || greiciau
Sveikos, mergaitės
grafikėlis mano tevu-darzelis.lt/rk86532@1506140b270 susigundžiau nt pasidaryti, tai tuščias... labai nusiminiau, nes gk šį rytą buvo aukštai, vos pasiekiau, ir kietas jis toks... bet matyt reikia laukti mm...
jollyk parašė:
o kelinta cd ir dpo jums?
32 cd 10 dpo
Tikiuosi ryskesiu ir gausiu geriausia gimtadienio dovana
Kazkas praset vuolia koks nesamoningas tevu-darzelis.lt/rk92588@150620a0608
KYSKAMIAU parašė:
tikrai teigiami![]()
Bet man jau 5 diena tokie...
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai