gabrieles073 parašė:
Sveikos štai mano nėštumo testasprolaktinas 1150 buvo vaistukus geriau štai tau ir šventes atnešė maziuka stebuklą, linkiu visoms to paties ir siunčiu visoms la…
Valio ?
gabrieles073 parašė:
Sveikos štai mano nėštumo testasprolaktinas 1150 buvo vaistukus geriau štai tau ir šventes atnešė maziuka stebuklą, linkiu visoms to paties ir siunčiu visoms la…
Valio ?
vitulele parašė:
Sveikos. as gal ne i tema, bet noriu pasiteirauti apie vaisingumo klinikas. Jei yra is Klaipedos moteru tai kokia klinika rekomenduotumete?
Aš vėliau galėčiau parašyti. Mano endokrinologas kažkokią rekomendavo. Bet dabar neturiu to lapuko prie savęs.
gabrieles073 parašė:
Sveikinimai
rasytat parašė:
Sveikutes..visa savaite gaudau savo OV... Kaip manot ar jau pagavau?![]()
nop
labas visoms
gal apsviesit mane, ar yra tikimybe pastot jei santykiai buvo diena pries menesines? iki sekanciu dar liko 5 dienos, bet krutine tokio keistumo kaip niekad, tiesiog jauciu kad pieno liaukos kietos kaip akmenys, betkoks prisilietimas sukelia deginanti skausma :/ anksciau pries menesines siaip pabrinkdavo ir tiek, dabar skausmas kitoks. Beje praejus praitoms mm po keliu dienu buvo suemes baisus strenu skausmas, testo dar nesidariau, aciu jei kas pasidalins patirtim
paranoja1988 parašė:
labas visomsgal apsviesit mane, ar yra tikimybe pastot jei santykiai buvo diena pries menesines? iki sekanciu dar liko 5 dienos, bet krutine tokio keistumo kaip…
Jūsų ciklas reguliarus?
paranoja1988 parašė:
labas visomsgal apsviesit mane, ar yra tikimybe pastot jei santykiai buvo diena pries menesines? iki sekanciu dar liko 5 dienos, bet krutine tokio keistumo kaip…
ne
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai