GyvenantiPuikiai parašė:
Jei bus, tada pirmasvienas testas vaiduokliavo, bet susirgau mm . Sakė arba blogas testas, arba bandė kabintis. Bet ir liks nežinioje.
Anksciau ar veliau vistiek bus
O kaip pries mmm seniau budavo panasus skausmas?
GyvenantiPuikiai parašė:
Jei bus, tada pirmasvienas testas vaiduokliavo, bet susirgau mm . Sakė arba blogas testas, arba bandė kabintis. Bet ir liks nežinioje.
Anksciau ar veliau vistiek bus
justyteee parašė:
Anksciau ar veliau vistiek bus![]()
Būdavo kiaušidéj suskaudèdavo (tai normalu, nes geltonkūnis juda), bet taip kad kaip dabar visą šoną duria tai nebuvo dar. Prieš mm man tik krūtinę lb skauda, pilvo apačią maudžia. Bet tai man iki mm dar 4ios dienos.
GyvenantiPuikiai parašė:
Būdavo kiaušidéj suskaudèdavo (tai normalu, nes geltonkūnis juda), bet taip kad kaip dabar visą šoną duria tai nebuvo dar. Prieš mm man tik krūtinę lb skauda, pilvo…
Daneėt testukus daryt? Gal jau rodytų
LadyLa parašė:
Skirtingi gyditojai skirtingai teigia 24-48-
as tai is visokiu straipsniu ir kt., bet kiek skaiciusi daug daug straipsniu, tai visur raso, kad kiausinelis gyvena 12-24 valandas
justyteee parašė:
O kaip manai del spermatozoido isgyvenimo palankioj terpej?
Tai tik palankioj terpej spermiukai ir isgyvena vidutiniskai 2-4 paras, aisku kartais buna, kad ir ilgiau isgyvena. O nepalankioj terpej tai zuva greitai
DMmergaite parašė:
Daneėt testukus daryt? Gal jau rodytų
Ne dar ir nerodytų
aš manau, kad jei kas bus, tai kabinasi tik šiandien
šiandien turėtų būt 7dpo
vakar vakare tik kairę kiaušidę sugėlė, o šiandien jau duria aukščiau kairéj pusèj
mano antra fazė trumpoka
11-12 dienų
tai testams labai anksti
Morkele parašė:
Tai tik palankioj terpej spermiukai ir isgyvena vidutiniskai 2-4 paras, aisku kartais buna, kad ir ilgiau isgyvena. O nepalankioj terpej tai zuva greitai
Bet skirtingai teigia, nes vienur rašo iki 7 parų, kitur net iki 10 parų esu skaičius. Kas ten žino
GyvenantiPuikiai parašė:
Bet skirtingai teigia, nes vienur rašo iki 7 parų, kitur net iki 10 parų esu skaičius. Kas ten žino![]()
Manyciau, kokio jauno stipraus sveiko erzilo, kokio 18-mecio, istemptu ir 7 paras spermiukai
Bet vidutinio statistinio vyruko manau gerokai maziau. Bent jau mano gyd sake, kad jie isgyvena vidutiniskai 2-4 paras
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planuojame-2017-zirniukus-7
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai