Karoole parašė:
Jei nepaslaptis nuo kada jau čia nd sunku pasidaro? Man kaip tik nepatinka sekti tais visais testais, nes va tomis dienomis jau tikrai kaip darbas gaunasi![]()
Tai, kad jus jau laukiatės. Jums dirbti nebereikia
Karoole parašė:
Jei nepaslaptis nuo kada jau čia nd sunku pasidaro? Man kaip tik nepatinka sekti tais visais testais, nes va tomis dienomis jau tikrai kaip darbas gaunasi![]()
Tai, kad jus jau laukiatės. Jums dirbti nebereikia
Nendrė123 parašė:
Tai, kad jus jau laukiatės. Jums dirbti nebereikia![]()
Kaip sakoma nestumas ne liga, "dirbt" vis kazkiek reikia, nes jei tau nesinori, nereiskia, jog ir kitam nesinori
kartais man saviskio gaila, nes as tikraja ta zodzio prasme sirpstu kaip vysnia, bemigdant sunu pati uzmiegu, istisai dejuoju, kad negera, vietoje jo peciu apsikabinu tuoleta, tai apie koki dar veikima galima besneket
Laima_An parašė:
Kaip sakoma nestumas ne liga, "dirbt" vis kazkiek reikia, nes jei tau nesinori, nereiskia, jog ir kitam nesinorikartais man saviskio gaila, nes as tikraja ta zo…
Kol vaiko negaminom, tai aš "dirbdavau" mielu noru, bet kai prasidėjo ov testai, BKT matavimai, išskyrų stebėjimas, tai ta romantika greitai dingo
Nendrė123 parašė:
Tai, kad jus jau laukiatės. Jums dirbti nebereikia![]()
Tai aš ir niekada nelaikiau to darbu
ir kai planavom ir dabar, tai yra natūrali santykiu dalis. Todėl man ir kyla klausimas kodel nd paliekate tik dienom kai testukas parodo
Karoole parašė:
Tai aš ir niekada nelaikiau to darbuir kai planavom ir dabar, tai yra natūrali santykiu dalis. Todėl man ir kyla klausimas kodel nd paliekate tik dienom kai tes…
Taip, dabar supratau. Ne taip supratau Jūsų pirmąjį klausimą
matot, vaiko planavimas, bent man, sunkus ne tik fiziškai bet ir psichologiškai. Ypač kai turėjau problemų su pks. Pasakymas atsipalaiduok, neskaičiuok, nematuok buvo nelogiškas, nes atrodo norėdavau pagauti ovuliaciją minučių tikslumu, kad tik nepraleisčiau piko. Atrodydavo, kad jeigu nepagausiu, tai praleisiu tinkamą laiką ir dar mėnesį reikės laukti. Taip pamiršau apie santykių ir artumo svarbą, nes viskas sukosi tik apie kraujo tyrimų googlinima, straipsnių skaitymą ir panašiai. Apsėdimas kažkoks
tik dabar mokausi kantrybės ir atsipalaidavimo
Karoole parašė:
Tai gal reikia mažiau testuku, temp matavimu ir pn o tiesiog daugiau mėgautis![]()
Jūs, matau, taip pat ilgai planavot. Nejaugi taip ir palikot viską gamtai ir natūraliai pastojote?
Nendrė123 parašė:
Jūs, matau, taip pat ilgai planavot. Nejaugi taip ir palikot viską gamtai ir natūraliai pastojote?
Aš ir pora nesėkmių turejau 🙈 realiai mes tiesiog bandydavom, kai jau po persileidimo per metus nieko nesigavo tai nusprendžiau kad jau mano amžius kaltas, nusprendžiau kad man nevaisingumas. Tada nuėjau pas nevaisingumo daktare jau, pasidarėme tyrimus - all good. Nu sako jei metus nieko, reiketu skatinti ir kitas taktikas išbandyti. Išvažiavom į kelione, grizau cista. Palaukim neišnyko, nusprendem išoperuoti kad pagaliau galėtume pradėti jau su daktarais planuoti 😂 tai išoperavo, turejau po keliones ateiti prieš MM susiderinti ką darom, o diena priws einant testas teigiamas buvo
Realiai daugumai nevaisingumas - galvoje. Aš ir buvau pasinesus ant ov testuku, bet pirmas dalykas ką padariau susipažinus su šita gin - atsisakiau jų nes jie yra visiška nesąmonė
Karoole parašė:
Aš ir pora nesėkmių turejau 🙈 realiai mes tiesiog bandydavom, kai jau po persileidimo per metus nieko nesigavo tai nusprendžiau kad jau mano amžius kaltas, nusprend…
Žodžiu, reikia kalbinti vyrą į kelionę, nes dažniausiai taip ir užkimba
Džiaugiuosi, kad Jums pavyko!
Pritariu, kad ot geriau atsisakyti, manau, kiekviena ilgiau planuojanti juos anksčiau ar vėliau meta lauk, nes pradedi pažinti savo kūną ir jo siunčiami ženklai turbūt yra patikimiausi rodikliai. Bet kai pradėjom planuoti, tie ot man tikrai padėjo geriau pažinti save ir suprasti, kada ta ov vyksta ištikrųjų, ir kad ta ov ne kiekvieną mėn vyksta vienodu laiku (man asmeniškai)., todėl ir reikia įsiklausyti į savo kūną, o ne aklai vadovauti programėlėmis. Tai pradedančioms planiukėms gali būti visai vertinga panaudoti ot, susipažinimui su savim ir savo ciklo niuansais, o po vėliau tai realiai nėra reikalinga, na nebent visiškai nėra jokių pojūčių/nemoki jų nuskaityti ir pan. O kas liečia nd, tai pora porai nelygu, kam kas antrą dieną nd yra normali praktika, ar planuoji leliuką, ar ne, o kitiems gali būti didelis darbas, tad ir sekamos tos vaisingos dienos, kad visą energiją sutelkti į jas, o po to jau tik pagal poreikį, malonumui ❤️ Mes šį mėnesį irgi su vyru mokomės nepaversti to darbu, tai atrodo net įsimylėjom vienas kitą iš naujo ir tiek nd dar net nebuvom atlikę per visą planavimo laikotarpį. Reikia mokytis to planavimo nepavesti darbu, nes tai kaip tik pats gražiausias ir intymiausias poros laikotarpis, norisi tuo mėgautis, bet kai nėra įprasta turėti santykius labai dažnai, tai tikrai nereta pora susiduria su šiuo iššūkiu, man atrodo. Sunku išlaikyti tą aukso viduriuką, kad būtų pakankamai daug, bet ir nebūtų tai jau iš "reikalo". Labai džiaugiuosi už visas poras, kuriems tas dažnas santykių ritmas yra visiškai įprasta ir komfortiška ir labai palaikau visas poras, kuriems tai greitai gali tapti darbu. Saugokim save ir pirmiausia puoselėkim sveikus santykius psichologiškai, o stebuklas kažkada ateis 🤞🤞
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai