Auksele233 parašė:
O tarkim kai man lengvas persleidimas be jokiu skausmu ir nukraujavimu tik 1 diena patepliojo
Nueikit, gi nemokamai poliklinikoj
Gal priežastį surasit arba ką kito išgirsit
Auksele233 parašė:
O tarkim kai man lengvas persleidimas be jokiu skausmu ir nukraujavimu tik 1 diena patepliojo
Nueikit, gi nemokamai poliklinikoj
Gal priežastį surasit arba ką kito išgirsit
Merginos gal kas iš Klaipėdiečių norėtumėt kooperuotis ant ClearBlue skaitmeninių testukų su savaičių indikatoriumi? ☺️ per radauviska svetainę užsakant į paštomatą du testukai gaunasi grubiai 22€, tai po 11€, kai tuo tarpu kitur įsigyjant vienas tiek ar net daugiau kainuoja ☺️ Klaipėdoje susiderintumėm ir perduočiau 🫶 jei iš kito miesto, tai irgi ten +1.5€ ir galiu išsiųsti. Nes atrodo taip miela būtų pasidžiaugti pamačius tas savaitėles testuke ir prisiminimui liktų 😍🥹
Sypsenelele parašė:
Merginos gal kas iš Klaipėdiečių norėtumėt kooperuotis ant ClearBlue skaitmeninių testukų su savaičių indikatoriumi? ☺️ per radauviska svetainę užsakant į paštomatą…
Man regis paskui jie išsikrauna ir neberodo nieko🤔 ar aš klystu ir rezultatas lieka visam.laikui...?
sielos veidrodis parašė:
Man regis paskui jie išsikrauna ir neberodo nieko🤔 ar aš klystu ir rezultatas lieka visam.laikui...?
Išsikrauna 🙂
Sypsenelele parašė:
Ech gaila... galvojau lieka visam 🥹
As tik foto atsiminimui pasidarius ☺️
Koks keistas jausmas siandien buvo pradėjo mausti krūtine ji tokia pilna pasidare net atrodo verzt pradėjo po oda lyg netilptų jei suprantate ka turiu omenyje ir kažkur po valandos dvieju atslūgo vel minsktute kaip visada ir jokiu skausmu, seniau po ov kai jau maust pradėdavo tai iki pat mm o dabar taip ir nesupratau yra kam taip buvę?
Labas! Aš čia pirmą kartą. Šiandien 11 dpo. Mano ciklas tik 25-26d tai tos 11dpo yra likus 4 dienom iki mm. Dariausi nt keletas dienų, vis nieko. Vakar pasirodė truputėlis šviesaus kraujo, šiandien truputį daugiau. 😅 su vakar pakraujavimu supanikavau. Planuojam, labai norim, bet labai labai baisu dabar pasidarė. Pasakykit, kad aš ne viena tokia. Bandysiu ryt ryte daryt nt. 🫣
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai